* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Begynder 5-9 år - Lørdag 10.30 - Gl. Lindholm - Forår 2024

Antal tilmeldte: 4/15 Alder: 5-12 Pris: 850,00 DKK
20/01/2024 - 29/06/2024 Gammel Lindholm Svømmehal Lørdag 10:30-11:00 Instruktør:
Beskrivelse

Begynder

 

På "Begynder"-holdet arbejdes der fortsat med læring igennem leg, men undervisningen begynder at være mere målrettet på udvikling af børnenes færdigheder i de forskellige stilarter.​

Det primære fokus er stadig på undervisning i Crawl og Rygcrawl, da de er de mindst motorisk krævende stilarter. Der arbejdes videre på benspark og undervisningen begynder samtidig at arbejde med inkludering af armtag.

Vi tilstræber, at børnene ikke bruger armvinger på dette hold samt, at de hurtigt smider bæltet, hvis dette bruges. Der undervises i lav ende uden forældre i vandet. 

Formål

 

Formålet med "Begynder"-holdet er at skabe trygge rammer, hvor børnene kan vænne sig til at være i vandet og opnå følgende færdigheder:

  • at smide bæltet
  • at lære at flyde på mave og ryg uden hjælp fra træner/hjælpetræner
  • at lære at udånde med både næse og mund i vandoverflade og under vand
  • at lære at koble crawl- og rygcrawl-benspark med armtag

​​

Målgruppe

 

"Begynder"-holdet er hovedsageligt for børn i alderen fra 5 - 9 år. Der undervises i den lave ende af bassinet med både en træner og en hjælpetræner. Både træner og hjælpetræner er nede i vandet sammen med børnene, for at hjælpe dem mest muligt.

Kan barnet ikke være alene i hallen og har brug for forældre tæt på ved opstart, henviser vi til vores "MiniPlaske"-hold, hvor forældrene deltager i undervisningen. Når barnet er klar til at være i hallen uden forældre, flytter vi blot barnet på et hold med passende niveau og med en ledig plads.

 

Obs!

Vi gør opmærksom på, at holdtider kan blive slettet og/eller flyttet med 4 ugers varsel, såfremt der er få eller ingen tilmeldinger på hold.

Pris: 850,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører