TEENS+


Tid på holdet:
ca. 4 år (typisk 6-8 sæsoner)

Alderskategori:
12-16 år

Placering og trænertyper: 
Holdet undervises på langs af bassinet med trænerne på kanten.

Hjælpemidler og udstyr:
Der benyttes som udgangspunkt ingen hjælpemidler. 
Svømmebriller (ikke dykkerbriller) og badehætte er et krav (næseklemme tilladt).


Holdbeskrivelse:

”Teens+” er Klubbens ungehold for dem, der gerne vil være dygtige svømmere og have to ugentlige træninger. Det er et teknisk hold, med fokus på termer og teknisk forståelse. Holdet spænder bredt fra både nybegyndere til øvede svømmere, og øvelserne varieres derfor i 2-3 sværhedsgrader.

Det er langt fra alle, der formår eller ønsker at gå konkurrencevejen. På ”Teens+” kan hårdtarbejdende, ihærdige svømmere dog stadig have en chance for at springe ind i NORDs Konkurrence-afdeling, men det er i høj grad op til svømmeren selv at præstere herefter.

Alle fire stilarter gennemgås med tekniske termer, med fokus på at opnå en svømmefaglig forståelse af øvelserne.

På holdet arbejder vi også med stævne-parathed, da ”Teens+” altid inviteres til Klubmesterskabet. Vi træner derfor både starter, vendinger, indslag, opvarmning, og ikke mindst det sociale samvær.

Det forventes af svømmerne, at de deltager i samtlige stævner og sociale arrangementer på holdet, da det styrker samværet og sammenhængskraften på holdet og i Klubben generelt.


Mål/fokus


Gå gratis til svømning gennem Fritidsvejledningen
Få økonomisk støtte til kontingenter og udstyr hele 2024.
Alle børn og unge under 18 år kan kontakte den lokale fritidsvejleder via dette link.
Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte vores Foreningskoordinator.


Obs! Vi gør opmærksom på, at holdtider kan blive slettet og/eller flyttet med 4 ugers varsel, såfremt der er få eller ingen tilmeldinger på hold.

Undervejs i sæsonen vil vores Foreningskoordinator komme på besøg i hallen og tage billeder samt optage video af holdet. Materialet bruges til markedsføring af Klubben, dennes hold og aktiviteter både her på hjemmesiden, samt på sociale medier og trykte materialer. Ønsker du ikke at indgå i materialet, bedes du kontakte vores Foreningskoordinator hurtigst muligt efter holdtilmelding, samt gøre opmærksom på det, når hun er i hallen for at fotografere/filme. 

Tilmeld dig via dette link