Open Water​

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord

Et tilbud til alle der har lyst til masser af svømmeoplevelser og garanti for frisk luft. 

Har du lyst til prøve muligheden af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så venter der fantastiske timer sammen med andre åbent vand svømmere. 

Der er en række forskellige Open Water tilbud primært i august, hvor du kan prøve dine færdigheder af. Limfjordskrydseren 2022 afvikles allerede d. 26. juni, hvorfor den ikke indgår som en del af pakken i år. Men der er også flere andre muligheder som fx Rold Skov Open Water 2022. Du kan selv tjekke mulighederne her.

 

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så har vi et godt tilbud til dig. 

 Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord tilbyder tre forskellige modulforløb for sæson 2022: 

A-modul Et længerevarende indendørs træningsforløb fra 5. januar frem til 19. juni 2022, der har fokus på at lære nye deltagere at få styr på crawl, og løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere. I tillæg vil der være fokus på udholdenhed. 

B-modul Et træningsforløb med åbent vand træningssamlinger fra 3. juli frem til 18. september 2022. Forbereder deltagerne til at deltage i sommerens åbent vand stævner. 

AB-modul Både modul A og B (ved bestilling samtidig) Priser A-modul tilbydes til 949 kr. B-modul tilbydes til 150 kr. AB-modul tilbydes til 999 kr.

Træningsprogram A-modul - Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Træningen vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Trænerne vil være fra svømmeklubben. 

Der tilbydes to tidspunkter for træning: Onsdag kl. 19.45-20.45 Torsdag kl. 19.30-20.30 

Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme. B-modul - Her er der tale om træningssamlinger hen over sommeren torsdage og søndage, hvor erfarne åbent vand svømmere vil stå for igangsætning af træningen, og der vil specielt blive taget hånd om nye åbent vand svømmere under opstarten.

Tilbuddet fra Spring i Baljen med Svømmeklubben Nord 

·En ugentlig træning i perioden januar-juni 2022 med fokus på crawlteknikken (Modul A og AB) 

·Træningsprogram til en ugentlig selvtræning i perioden januar-juni 2022 (Modul A og AB)

·Åbent vand træningssamlinger i Lindholm Strandpark eller Kridtgraven i Hasseris i perioden juliseptember 2022 (Modul B og AB)


Tilmelding

Er du frisk? Så tilmeld dig på Svømmeklubben Nords hjemmeside:

www.svommeklubbennord.dk

​Tilmelding Modul A

​Tilmelding Modul AB

​Tilmelding Modul B

​Børne- og voksenhold

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold?​

Konkurrenceafdelingen

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen?​