Open Water

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben NORD

Har du lyst til prøve muligheden af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så venter der fantastiske timer sammen med andre åbent vand svømmere. Et kommende mål kunne være at krydse Limfjorden i Limfjordskrydseren 2020, men der er også flere andre muligheder, som fx Rold Skov Open Water 2020.

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så har vi et godt tilbud til dig.

Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord tilbyder et længerevarende træningsforløb indendørs, der starter allerede nu (uge 37) og kører frem mod åbent vand sæson 2020. Det har fokus på at lære nye deltagere at svømme crawl, og en løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere. I tillæg vil der være fokus på deltagernes form og udholdenhed.

Træningsprogram

Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Den vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Træneren vil være fra svømmeklubben. Der tilbydes to tidspunkter for træning:

·​Onsdag kl. 19.45-20.45

·​Torsdag kl.19.30-20.30

Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme.

Pris

En ugentlig træning på Open Water holdet resten af 2019 tilbydes til: 750 kr.

Træningsprogram 

A-modul - Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Træningen vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Trænerne vil være fra svømmeklubben. Der tilbydes to tidspunkter for træning:

Onsdag kl. 19.45-20.45

Torsdag kl. 19.30-20.30

Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme.

Træningsforløb til åbent vand sæson 2020

Efter årsskiftet tilbydes en fortsættelse af den indendørs træning frem til sommerferien 2020, samt et træningsforløb med åbent vand træningssamlinger fra juli frem til starten af september 2020. Det samlede træningsforløb forbereder deltagerne til at deltage i sommerens åbent vand stævner. Mere info om det udsendes senere.

Tilmelding lige her!

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.