Open Water

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben NORD

Har du lyst til prøve muligheden af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så venter der fantastiske timer sammen med andre åbent vand svømmere. Et af sæsonens mål vil være at krydse Limfjorden i Limfjordskrydseren 2020, men der er også flere andre muligheder som fx Rold Skov Open Water 2020.

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så har vi et godt tilbud til dig.

Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord tilbyder to forskellige modulforløb for sæson 2020:

A-modul Et længerevarende indendørs træningsforløb fra 8. januar frem til 25. juni 2020, der har fokus på at lære nye deltagere at få styr på crawl, og løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere. I tillæg vil der være fokus på udholdenhed.

B-modul Et træningsforløb med åbent vand træningssamlinger fra 2. juli frem til 10. september 2020. Forbereder deltagerne til at deltage i sommerens åbent vand stævner. Billet til Limfjordskrydseren er inkluderet med frit valg af distance mellem 600 eller 1.500 meter.

AB-modul Både modul A og B (ved bestilling samtidig)

A-modul tilbydes til 949 kr.

B-modul tilbydes til 449 kr.

AB-modul tilbydes til 1.199 kr.

Træningsprogram

A-modul - Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Træningen vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Trænerne vil være fra svømmeklubben. Der tilbydes to tidspunkter for træning:

Onsdag kl. 19.45-20.45

Torsdag kl. 19.30-20.30

Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme.

B-modul - Her er der tale om træningssamlinger hen over sommeren torsdage og søndage, hvor erfarne åbent vand svømmere vil stå for igangsætning af træningen, og der vil specielt blive taget hånd om nye åbent vand svømmere under opstarten.

Tilbuddet fra Spring i Baljen med Svømmeklubben Nord

·​En ugentlig træning i perioden januar-juni 2020 med fokus på crawlteknikken (Modul A og AB)

·​Træningsprogram til en ugentlig selvtræning i perioden januar-juni 2020 (Modul A og AB)

·​Åbent vand træningssamlinger i Lindholm Strandpark eller Kridtgraven i Hasseris (Modul B og AB)