Open Water​

Åbent vand seminar sommer 2021:​ Klik her

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord

Et tilbud til alle der har lyst til masser af svømmeoplevelser og garanti for frisk luft

Har du lyst til prøve muligheden af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så venter der fantastiske timer sammen med andre åbent vand svømmere. Et kommende mål kunne være at krydse Limfjorden i Limfjordskrydseren 2022, men der er også flere andre muligheder, som fx Rold Skov Open Water 2022.

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så har vi et godt tilbud til dig.

Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord tilbyder et længerevarende træningsforløb indendørs, der starter allerede nu (uge 37) og kører frem mod åbent vand sæson 2022. Det har fokus på at lære nye deltagere at svømme crawl, og en løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere. I tillæg vil der være fokus på deltagernes form og udholdenhed.

Træningsprogram

Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Den vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Træneren vil være fra svømmeklubben. Der tilbydes to tidspunkter for træning:

·​Onsdag kl. 19.45-20.45

·​Torsdag kl.19.30-20.30

Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme.

En ugentlig træning på Open Water holdet resten af 2021 tilbydes til: 750 kr.

Træningsforløb til åbent vand sæson 2022

Efter årsskiftet tilbydes en fortsættelse af den indendørs træning frem til sommerferien 2022, samt et træningsforløb med åbent vand træningssamlinger fra juli frem til starten af september 2022. Det samlede træningsforløb forbereder deltagerne til at deltage i sommerens åbent vand stævner. Mere info om det udsendes senere.

Tilmelding skal IKKE ske via nedenstående links, men fra menupunktet Tilmelding og holdtider.

​Børne- og voksenhold

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold?​

Konkurrenceafdelingen

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen?​