​Aqua Camp uge 42- 2021 Aflyst

​Så er det snart efterårsferie, og endnu engang er det tid til max hygge med andre børn og glade trænere. Er du mellem 6 og 14 år, og har du lyst til at bruge noget af ferien på masser af svømning, lege, sjov og ballade, så vil vi anbefale at du gør det i selskab med os.

Der er således rig mulighed for at deltage. Vi kører camp på 5 dage. Udover de gængse vandaktiviteter som svømning, dykning og udspring vil der ligeledes være fokus på livredning, førstehjælp og gode baderåd. Vi skal jo passe på hinanden…

På landjorden vil der også være rig mulighed for leg, boldspil osv. Vores AquaCamp plejer at være fulde af sjov og højt humør, så vi håber du har lyst til at deltage. Vi glæder os allerede helt vildt til at tage imod jer.

OG SÅ TIL DET PRAKTISKE.

Vores 5-dages camp vil foregå i uge 42 – det koster 975,-.

Der er mulighed for tilkøb af pasning en time før og en time efter campen hver dag. Prisen herfor er 200,-.

Deltagerprisen dækker frugt og saft i løbet af dagen, en t-shirt, en goodiebag samt tonsvis af gode, sjove og lærerige timer sammen med vores toptunede trænerteam. Og vi behøver nok ikke nævne det, men det er naturligvis under de gældende corona-restiktioner, så vær endelig ikke nervøs for at sende dit barn afsted. Vores team er ved at have supergod træning i det 😊

Vi mødes i Klubhuset på Skolevej 2 klokken 9:00 hvor der også er afhentning kl. 15:00.  Er man tilmeldt pasning kan der afleveres fra kl. 8:00 og hentes frem frem til kl. 16:00. 

Følg linket og bliv tilmeldt – og så er det ellers bare at glæde sig for vildt

Tilmelding til Aqua Camp i uge 42
​alle hverdage

Uden pasning

Tilkøb af pasning

Ved hold på under 20 tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse.

​Børne- og voksenhold

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold?​

Konkurrenceafdelingen

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen?​