Spring i Baljen 2015

Skrevet tirsdag d. 7. april 2015 

Vi gentager succesen og arrangerer igen i år ’Spring i baljen’. Et træningsprogram, der gør dig i stand til at deltage i sommerens åben vand stævner. Og det er vel at mærke i en sikker og overbevisende stil.

Træningsprogram
Tirsdag 26. maj skyder vi forløbet i gang. Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1397346400593314/

Træningen vil indtil juli være i svømmehal, så alle på alle tænkelige måder er klar til at hoppe i fjorden tirsdag 7. juli. Herefter fortsætter vi træningen i fjorden frem mod Limfjordskrydseren.

Træningen vil i år være niveauopdelt i to separate forløb, således at vi har et forløb for personer, der har deltaget før – og et forløb for nybegyndere. Træningstiderne vil være de sammen for de to forløb.

Hvis du har mod på at deltage i ’Spring i Baljen’ får du:

  • Billet til Limfjordskrydseren 30. august 2015
  • Intensivt crawlkursus for nye åben vand svømmere
  • Crawlvejledning
  • Open water træning i Lindholm Strand Park
  • Badehætte
  • Spændende event og foredrag
  • Grillaften
  • Afslutningsfest

Pris: Alt dette for blot 699 kroner pr. person.

Indendørstræning
De øvede deltagere får tilbudt fem gange træning i svømmehal, hvor der bliver fortaget individuel video-analyse. For nybegyndere tilbydes der ni gange træning i juni plus
et intensivt kursus i begyndelsen af juli.

Tilmelding

Er du frisk? Så tilmeld dig her:
Tilmelding private

Tilmelding firma


Detaljeret træningsplan

Indendørstræning for øvede er hver søndag fra d. 31/5 kl. 10.00 til d. 28/6. I alt 5 gange. Træningen foregår i Svømmeland Nørresundby.

Indendørstræning for begyndere er hver søndag fra d. 31/5 kl. 10.00 til d. 28/6 OG 4 onsdage fra d. 3/6 til og med d. 24/6. i Alt 9 gange. Træningen foregår i Svømmeland Nørresundby.

Derudover vil der være intensiv træningsuge d. 29/6 til og med 3/7 i Gl. Lindholm.

Alt udendørs træning foregår fra Strandparken i Lindholm tirsdag kl. 6.30 og torsdag kl 18.30. Træningen starter 7/7 og sidste træning er d. 27. august. Alt træning er drop-in og tilmelding fra gang til gang er ikke nødvendig 🙂

OBS: For øvede starter udendørstræning torsdag d. 4. juni kl. 18.30. Der vil være træning hver torsdag hele juni samt første uge af juli.

Generelt anbefales det at følge vores Facebook gruppe, hvor der løbende kommer informationer, ligesom man har mulighed for at arrangerer egen træninger. Tilmeld dig gruppen her: https://www.facebook.com/groups/367867256669122/

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.