Teens+ for Øvede

 

Dette er holdet for Teenagere, som har lyst til svømme 2 gange om ugen med fokus på svømmeteknisk udvikling. Der undervises på langs af bassinet med en træner på kanten.

 

Formål

 

Formålet med "Teens+ for Øvede" er at fastholde de ældste svømmere, så de har mulighed for at fortsætte med at svømme - men med unge i samme alder - og skabe rammer, hvor børnene kan videreudvikle deres selvstændighed i vandet og opnå følgende færdigheder:

 

 

På alle vores ungdomshold planlægger vi hver sæson nogle sociale arrangementer, som skal styrke sammenholdet blandt de unge. Arrangementerne er med egenbetaling, som skal tilmeldes via tilsendte links. Som deltagende på vores ungdomshold ser vi gerne, at disse arrangementer bliver prioriteret af de unge, og at forældrene bakker op om deltagelse.

 

Målgruppe

 

"Teens+ for Øvede" er hovedsageligt for unge i alderen fra 12-16 år.

Vi anbefaler alle vores Øvet-svømmere at tilmelde sig Teens+, når de når omkring 11/12-årsalderen.

Er du 12-16 år, men nybegynder, anbefaler vi vores "Ungdomssvømning"-hold, hvor alle kan deltage uanset svømmeteknisk niveau.

 

Gå gratis til svømning gennem Fritidsvejledningen

Alle børn og unge under 18 år kan kontakte den lokale fritidsvejleder direkte på:
Mail: MHPE-JV@AALBORG:DK
Telefon: 22 63 61 24

Få økonomisk støtte til kontingent og udstyr i hele 2024.

 

Se holdtider og tilmeld dig "Teens+ for Øvede" her »

 

 

Obs!

Vi gør opmærksom på, at holdtider kan blive slettet og/eller flyttet med 4 ugers varsel, såfremt der er få eller ingen tilmeldinger på hold.