Afprøvning af Pointsystem

Bestyrelsen har besluttet at afprøve et pointsystem for frivillighed, i forbindelse med konkurrence afdelingens deltagelse i stævner.

Formål:

Bestyrelsen ønsker at påskønne de forældre som gør et stykke arbejde som chauffør, official, holdleder osv. i forbindelse med vores deltagelse i stævner.
Derfor indføres der et "frivilligheds tillæg" til alle stævnebetalinger, som alle deltagere betaler. (Lands-mesterskaber og udlandsstævner er pt. undtaget)

Økonomi:

Point systemet er økonomisk neutralt, det koster ikke penge men giver heller ikke overskud. Det er "blot" en fordeling af af point til dem der yder et stykke arbejde.

Point kan benyttes internt i klubben til stævnedeltagelse og kontingentbetaling.

Vi har valgt ikke at tillade udbetaling af point af skattemæssige årsager. Medlemmer der får point udbetalt kontant vil sansynligvis skulle registrere det som b-indkomst (det er lidt en gråzone), samt at vi risikerer at bliver underlagt et regelsæt hvor vi skal dokumentere at vi ikke "hvidvasker" penge. Der for har vi valgt ikke at tillade udbetaling.

Beløb:

Tillægget pr. stævne ligger på imellem 15 og 50 kroner per svømmer for hele stævnet. Der er stor variation på stævnerne, det kan i se mere om i pdf-filen.

Vi har også drøftet en alternativ løsning med et fast tillæg pr stævnedag, men vi  vil forsøge med at tilpasse beløbet pr. stævne, det er det mest reelle.

Mere information

Se linket herunder for yderligere beskrivelse og regne-eksempler på nogle af de stævner vi har deltaget i i efteråret 2022.

Link til pdf beskrivelse

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.