Open Water

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord

Et tilbud til alle der har lyst til masser af svømmeoplevelser indendørs og udendørs.

​Har du lyst til prøve åbenvand svøming af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så er dette holdet for dig. Målet kan være at træne sig op til forskellige åbent vand arrangementer, holde formen over vinter, forbedre teknikken eller udholdenhed.

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så er holdet noget for dig..

 

Svømmeklubben Nord tilbyder:

​2 indendørs træninger i Gl. Lindholm som følger vores almindelige sæsonplan.

Der er fokus på at lære nye deltagere crawlteknik, løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere og det sociale på holdet. I tillæg vil der være fokus på udholdenhed og distance.

2 udendørs træninger i sommerperioden(juli-september) 

Priser

Forårssæson: Indendørs tilbydes til 1200kr. 

Udendørsholdet - tilbydes for 500kr. 

Efterårssæsonen: Indendørs tilbydes til 1200kr.

 

Tilmelder man sig både indendørs og udendørs i foråret gives der rabat på 250 kroner. Rabatten refunderes ved at kontakte kontoret på kontakt@svommeklubbennord.dk

Træningsprogram

Indendørs - Træningen varetages af Svømmeklubben NORDs trænerteam og foregår i Gl. Lindholm Svømmehal. Træningen vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Der tilbydes to træninger om uger. 

​Mandag kl. 20.15-21.15

Onsdag kl. .19.45-20.45

 

Åbent vand udendørs

Træningssamlinger hen over sommeren torsdage og søndage med "Spring i Baljen med Svømmeklubben Nord# i Lindholm Strandpark eller Kridtgraven i Hasseris i perioden juli-september.

Holdet varetages af erfarne åbent vand svømmere som vil stå for igangsætning af træningen samt det sociale omkring holdet. Der vil specielt blive taget hånd om nye åbent vand svømmere under opstarten.

Den primære kommunikation på holdet foregår via facebooksiden "Spring i baljen med Svømmeklubben Nord".

 

Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig på Svømmeklubben Nords hjemmeside:

https://svommeklubbennord.dk/teams