Klubtøj - svømmetøj og udstyr.

Kære medlemmer.

Vi har den glæde at kunne præsentere jer for vores nye klubtøj😊

Vi arbejder stadig på shorts i de mindste størrelser, men tag et kig på webshoppen og lad jer inspirere.

Der vil inden for de nærmeste dage ankomme en prøve kollektion til klubhuset. Det vil herefter blive muligt at prøve størrelserne inden bestilling.

I de første uger vil det være muligt at lave bestilling til levering i klubhuset og spare fragten.

Obs. Shorts og tights er små i størrelserne, så her er den en god ide at bestille en størrelse større end i plejer.

Svømmetøj og udstyr købes på  arenashop.dk​

Rabataftale med arenashop.dk

• Svømmeklubben NORD har igennem Aalborg Svømmeklub fået en rabataftale med arenashop.dk
  • Du kan finde et meget stort udvalg af svømmeudstyr og badetøj fra Arena, er et top professionelt mærke, de tilbyder en bred pallette af produkter til svømmere.
  • Rabataftalen giver alle Svømmeklubben NORD medlemmer,
  • Fast rabat på 20% på alle konkurrence produkter(Powerskin, Powerskin Carbon, Carbon Air, m.v.) brug koden: AALBORGPWR
  • 30% på alle øvrige produkter på hjemmesiden, brug koden: AALBORG30
  • Du bliver bedt om at taste rabatkoden til allersidst under betaling!
  • Bemærk at det er arenashop.dk du får rabat til.
  • Arenashop.dk er den danske importør af Arenas produkter, ikke at forveksle med de mange andre webshops, der sælger Arena produkter