Øvet


Tid på holdet:
1-2 år (typisk 2-4 sæsoner)

Alderskategori:
8-12 år

Placering og trænertyper: 
Holdet undervises på langs af bassinet med trænerne på kanten.

Hjælpemidler og udstyr:
Der benyttes som udgangspunkt ingen hjælpemidler, svømmebriller (ikke dykkerbriller) og badehætte er et krav (næseklemme tilladt).


Holdbeskrivelse:
”Øvet” er Klubbens femte børnehold, hvor børnene er alene i vandet, og det første, hvor de svømmer på langs af 25 m bassinet. Her er fokus for alvor på at lære at svømme ”rigtigt” indenfor alle fire stilarter.

På holdet lærer svømmerne om de svømmefaglige termer for øvelserne, og bliver introduceret i en langt mere teknisk forståelse af svømningen.

Holdet sigter mod at klæde svømmeren på til at kunne begå sig sikkert og effektivt i vand, og opnå de bedste muligheder for evt. at søge hhv. mod konkurrencesvømningens verden eller ind i breddesvømningens mange holdtyper.


Mål/fokus


Gå gratis til svømning gennem Fritidsvejledningen
Få økonomisk støtte til kontingenter og udstyr hele 2024.
Alle børn og unge under 18 år kan kontakte den lokale fritidsvejleder via dette link.
Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte vores Foreningskoordinator.


Obs! Vi gør opmærksom på, at holdtider kan blive slettet og/eller flyttet med 4 ugers varsel, såfremt der er få eller ingen tilmeldinger på hold.

Undervejs i sæsonen vil vores Foreningskoordinator komme på besøg i hallen og tage billeder samt optage video af holdet. Materialet bruges til markedsføring af Klubben, dennes hold og aktiviteter både her på hjemmesiden, samt på sociale medier og trykte materialer. Ønsker du ikke at indgå i materialet, bedes du kontakte vores Foreningskoordinator hurtigst muligt efter holdtilmelding, samt gøre opmærksom på det, når hun er i hallen for at fotografere/filme. 

Tilmeld dig via dette link