Begynder Lav ende


Tid på holdet:
1-1½ år (typisk 1-3 sæsoner)

Alderskategori:
ca. 5-9 år

Placering og trænertyper: 
Holdet undervises i den lave ende af bassinet med trænerne i vandet.

Hjælpemidler og udstyr:
Der benyttes som udgangspunkt kun bælte. Så snart svømmeren er klar, smides bæltet.
Dykkerbriller tilladt - svømmebriller foretrækkes.


Holdbeskrivelse:
”Begynder Lav Ende” er Klubbens andet børnehold i rækken, hvor børnene er alene i vandet. Her begynder vi for alvor at tage fat i fremdrift, selvom vi stadig leger stilarterne ind.

Der er stort fokus på kropskontrol fra center til finger- og tåspids, som er en nødvendighed for virkelig at lykkes med de fire stilarter. På ”Begynder Lav ende” er det derfor et ”must”, at vi hurtigst muligt lærer selvredningspositioner (flydepositioner på mave og ryg), og at man lærer at få hovedet i vandet.

Vi arbejder en del med ”rumforståelse” og orientering i vandet, og øver os derfor både i at springe fra kanten, at dykke og blive godt bekendte med bunden, samt rotationer i forskellige retninger.

Fokus på ”Begynder Lav ende” er primært på at lære crawl og rygcrawl, samt fly-ben med og uden plade.


Mål/fokus


Gå gratis til svømning gennem Fritidsvejledningen
Få økonomisk støtte til kontingenter og udstyr hele 2024.
Alle børn og unge under 18 år kan kontakte den lokale fritidsvejleder via dette link.
Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte vores Foreningskoordinator.


Obs! Vi gør opmærksom på, at holdtider kan blive slettet og/eller flyttet med 4 ugers varsel, såfremt der er få eller ingen tilmeldinger på hold.

Undervejs i sæsonen vil vores Foreningskoordinator komme på besøg i hallen og tage billeder samt optage video af holdet. Materialet bruges til markedsføring af Klubben, dennes hold og aktiviteter både her på hjemmesiden, samt på sociale medier og trykte materialer. Ønsker du ikke at indgå i materialet, bedes du kontakte vores Foreningskoordinator hurtigst muligt efter holdtilmelding, samt gøre opmærksom på det, når hun er i hallen for at fotografere/filme. 

Tilmeld dig via dette link