Talent og K3 med ved Midsommer Cup

Skrevet fredag d. 12. juni 2015

Sommerferien nærmer sig og for Talent- og nogle af K3-svømmerne var Midsommer Cup sæsonens sidste stævne og en god mulighed for at slutte stævnesæsonen godt af.

Holdbillede fra Midsommer Cup​​

Fredag tog en flok på 11 svømmere fra NORD afsted til Ikast, hvor de hele weekenden skulle se om de kunne svømme nogle gode løb og forhåbentlig få nogle personlige rekorder med hjem.

Allerede i bussen på vej til Ikast om fredagen havde de fleste af svømmerne masser af krudt i røven, hvilket var en god varsel for weekenden, hvor der blevet gået til den hver gang de hoppede i vandet.​

Lørdag var første dag med stævne, og trods nervøsitet hos især Talent-svømmerne, hvor flere af dem var afsted til stævne for første gang, svømmede de allesammen rigtig godt.

Hele dagen igennem blev der slået personlige rekorder og selvom det naturligt nok ikke blev til PR i alle løb blev der heldigvis svømmet mange flere gode end dårlige løb.

Lørdagens eneste medalje stod Daniel V. Kleist for da han tog bronze på 100 m ryg, men også Christoffer P. Voldbjerg var tæt på at skulle op på medaljeskammelen med en 5. og en 4. plads.

Gennem hele dagen var der flere rigtige gode præstationer, men dagens største forbedringer stod bl.a. Marie M. Christensen for på 200 m medley, hvor hun forbedrede sin PR med 4.3 sekunder. Emilia V. F. Nielsen holdt sig heller ikke tilbage på 100 m ryg da hun også slog ny PR med 4.3 sekunder. Emilie Pihl og Christoffer slog begge stor PR på 50 m fri med henholdsvis 4.3 sekunder og 6.6 sekunder.

På stævnets sidstedag skulle svømmerne forsøge at matche deres gode præstationer fra lørdagen. Søndagen bød også på en medalje denne gang til Frederik Laursen, da han på 50 m ryg tog en rigtig flot bronzemedalje.

Daniel var også tæt på endnu en tur på medaljseskammelen, da han på 100 m bryst slog 6 sekunders PR og fik en flot 4. plads.

Ligesom om lørdagen bød søndagen på nogle højdespringere i form af store personlige rekorder. Markus V. Kleist svømmede en god 50 m ryg, hvor han slog 2.6 sekunder af hans PR, og så slog både Mikkel J. Pedersen, Emilia og Marie store personlige rekorder på 200 m fri på henholdsvis 6.6 sekunder, 8.1 sekunder og 3.7 sekunder.

Hvert år afsluttes Midsommer Cup med en berømt og berygtet t-shirt holdkap, hvor det ikke kun handler om at kunne svømme hurtigt. NORD havde igen et hold med, og endnu en gang fik den ikke for lidt, det var dog ekstra udfordrende for flere af svømmerne, da de med strakte arme knapt kunne få armene ud gennem ærmerne.

Stor tak til de forældre, der var med som official og holdleder, og tak for et rigtig godt stævne og en hyggelig weekend!​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.