​De bedste af de yngste svømmere konkurrerede i Esbjerg​

Skrevet fredag d. 26. juni 2015

NORD var med i Esbjerg da danmarks bedste årgangssvømmere (gruppe 2) i weekenden konkurerede ved de Danske Årgangsmesterskaber.

Svømmeklubben NORD havde Anna Tvørfoss Nielsen med, da der i Esbjerg blev konkurreret om danske mesterskaber for årgangssvømmere i gruppe 2, hvilket vil sige at det var piger i alderen 0-12 år og drenge i alderen 0-14 år.

DÅM er ikke et helt almindeligt stævne, da det kræver at man opnår nogle kravtider for at må deltage, og for Anna var det 50 m fri hun havde kvalificeret sig i, men skulle derudover svømme 100 m bryst.

Fredag morgen startede med en køretur på godt 3 timer mod Esbjerg. Det var 3 timer, hvor man kunne nå at glæde sig til at skulle til Esbjerg for svømme stærkt, men også 3 timer, hvor man kunne nå at blive lidt nervøse omkring, hvad der mon ventede os i Esbjerg – på den gode måde.

Efter en god opvarmning var der lidt ventetid inden Anna skulle svømme sig første løb – 50 m fri.

Anna har i lang tid arbejdet meget med hendes start, da der her var nogle nemme tiendedele at hente, og selvfølgelig gav det målrettede arbejde pote. Annas start var lige som vi havde ønsket den og hun svømmede desuden et rigtig godt løb og forbedrede sin personlige rekord, så hendes PR nu er 31.42 på langbane eller 30.82, hvis man omregner den til kortbane.

Lidt tid efter var det tid til 100 m bryst, hvor hun svømmede et teknisk rigtig flot løb, men timingen af vending og indslag desværre var med til at hun ikke i denne omgang slog ny personlig rekord.

Godt gået af Anna, som fik rystet sine nerver af sig og svømmede rigtig godt.

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.