Talent og K3 på træningslejr i Løkken

Skrevet tirsdag d. 18. marts 2014

Sidste weekend i februar var Talent og K3 på træningslejr i Løkken, hvor den både stod på hård træning og hygge.

Fredag var der fælles afgang fra klubhuset mod Løkken, hvor næsten 30 svømmerne var spændte og klar til en weekend med masser af træning.

Over hele weekenden blev det til fire træningspas sammen med en masse andre aktiviteter.

Fredag da vi kom til Løkken startede vi med at finde ind på vores værelser inden det var tid til aftensmaden. Efter aftensmaden, lidt sent på aftenen, havde vi første træningspas, hvor den stod på flyteknink.

På trods af det lidt sene tidspunkt blev der alligevel svømmet godt og da de kort tid efter træningen skulle gøre sig klar til at gå i seng var der flere som var mere end grydeklar.

Lørdag startede vi dagen med en frisk gåtur ned til havet for lige at få det sidste søvn ud af øjnene og vågne helt inden morgenmaden.

Lørdag havde vi to træningspas, hvor det første lå om formiddagen, mens det andet lå om aftenen. Begge træningspas bød på noget teknik for at gøre svømmerne endnu og give dem noget de kunne arbejde med, også når det kom hjem fra træningslejren.

Efter frokost skulle svømmerne endnu en gang ned på stranden, hvor de blev udfordret med en lang række, hvor de kunne score point alt efter hvor godt de løste opgaverne. Opgaverne var alt fra at gå krabbegang, kravle i klitterne til at skrive på den flotteste måde og så selvfølgelig at hoppe i vandet. Nogle var dog mere betænkelige end andre når det galt den sidste udfordring med at skulle i Vesterhavet, men rigtig mange vovede skinnet og tog den hurtige tur i det ca. 4-5 grader varme vand.

Aftenens træningspas bar lidt præg af at svømmerne havde været i gang hele dagen og havde haft en god del ekstra træning. For svømmerne på Talent var det næste fordobling af deres vandtid i forhold til de 1 time og 15 min. de er vant til.

Trods den længere tid i vandet og den øgede træningsmængde gjorde svømmerne på Talent og K3 det rigtig godt og leverede endnu en rigtig solid træning, som gjorde at der hurtigt var ro på værelserne om aftenen.

Søndag var sidste dag og de forrige træninger var begyndt at kunne mærkes med ømme muskler hist og her. Fra morgenstunden blev der pakket sammen og ryddet op på værelserne inden morgenmaden og derefter weekendens sidste træningspas.

Ved weekends sidste træningspas fik svømmerne en lille belønning i form af russisk roulette, hvor de skulle slå med en terning for at finde ud af hvad de skulle svømme/lave.

Da weekends sidste træning var veloverstået var det tid til at sige farvel og tak for denne gang og for en kanon træningslejr.​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.