Flotte resultater fra NORD-svømmerne ved VÅM

Skrevet søndag d. 25. maj 2014

I weekenden blev Vestdanske Årgangsmesterskaber (VÅM) svømmet, i Ringe for svømmerne i gruppe 1 og i Odder for gruppe 2, med flotte resultater.

Svømmerne i gruppe 2 var som nævnt i Odder og det var Cecilie Væver, Charlotte S. Jensen og Lærke B. Tange, der alle svømmede nogle rigtig flotte løb og alle klarede også kravtiden til Danske Årgangsmesterskaber (DÅM) der om 4 uger svømmes i Gentofte.

Cecilie havde udset 100m ryg om søndagen til at være det løb hun skulle opnå kravtiden til DÅM, men allerede i 200m ryg om lørdagen var hun blot 2/10 fra kravtiden, så det lovede godt.

Trods et meget nervøst løb med mange fejl, hvor bl.a. start og første vending kiksede, formåede hun alligevel at svømme hurtigt nok til at opnå kravtiden på 100m ryg.

Charlotte havde på forhånd klaret kravtiden til DÅM på 100m fly, men med fjerdebedste tilmeldingstid kunne hun pludselig drømme om medalje. Løbet blev dog ikke helt, hvad vi drømte om og med en tid 3/10 over PR blev det heller ikke til PR, men stadig en rigtig flot fjerdeplads. Hun var dog ret skuffet da tredjepladsen var langsommere end hendes PR.

Kort efter hendes 100m fly var det tid til 100m ryg og her slog hun en stor PR med næsten 4,5 sekund.

For Lærkes vedkommende gik det flyvende med store personlige rekorder i alle hendes tre løb. Før VÅM havde hun et stykke ned til DÅM kravtiderne og selvom hendes tider til træning tydede på nogle personlige rekorder havde vi ikke forudset at de skulle være så store. På 100m fly gav Lærke den nemlig en over nakken, hvilket resulterede i at hun slog PR med 5 sek. og kom dermed ca. 1 sek. under kravtiden.

I Ringe ved gruppe 1 deltog Ludvig Lind, Karl Meisner-Jensen og Camilla Ottesen. Både Ludvig og Camilla var i forvejen klar til DÅM, som for gruppe 1 svømmes i Bellahøj ugen efter gruppe 2 har været afholdt i Gentofte.

Karl havde få dage for inden været uheldig i skolen, og havde slået albuen, hvilen gjorde at han var i tvivl om egne evner. Karl havde udset sig 100m fly som løbet han skulle forsøge at tage kravtid til DÅM i, og derfor, efter aftale med cheftræner Patrick Levisen, svømmede han ikke fuldt ud på hans første løb om fredagen 400m IM. Derimod virkede Karl meget klar til lørdagens 100m fly, hvor han også med imponerende 2,5 sekunders PR tog kravet, og derved opnåede at skulle med til sit første danske mesterskab i karrieren. Karl tog ligeledes kravet på 200m fly om søndagen.

Camilla Ottesen blev ugen forinden dette mesterskab konfirmeret, hvilket nok er forklaringen på at hun “kun” satte en enkelt personlig rekord. Camillas først løb var 50m fri, hvor håbet havde været klubrekorden på distancen, men desværre måtte Camilla indse, at den lige må vente en måneds tid endnu med at blive forsøgt taget.

På hendes 100m ryg svømmede hun til gengæld en fin PR hjem, efter en god start samt fornuftig svømning. Camilla sluttede stævnet af med 100m fri, hvor hun svømmede helt op til hende PR på distancen.

Ludvig Lind, den mest erfarende mesterskabssvømmer, som var afsted i weekenden, havde et forrygende stævne, men PR på alle hans fire løb. Ludvigs primæreløb i weekenden var hans 100m bryst, hvor han satte PR med 1,5 sekund, og derved indtager en øjeblikkelig 19. plads på den danske rangliste i hans årgang (1998).

Ludvig havde for en måned siden overrasket alle med at svømme kravtiden hjem til VÅM på 400m fri, og på denne distance var han åbenbart ikke færdig med at overraske. Ludvig satte nemlig en flot PR på 8 sekunder.

KÆMPE tillykke til alle svømmerne med de flotte løb og kravtider​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.