Covid 19

Vi er stadig underlagt restriktioner og retningslinjer fra både Kulturministeriet, Aalborg Kommune og Dansk Svømmeunion som vi skal indrette vores undervisning og færden i hallen efter for at kunne få lov at køre svømmeundervisning. Bl.a. er vi nødt til at begrænse antallet af personer i hallen, derfor må forældre IKKE opholde sig i svømmehallen.

Mht. omklædningen, så forventer vi, at børn, der er 100% selvhjulpne og ikke har brug for støtte og vejledning ift. omklædning og bad, klarer sig selv i omklædningen.

For børn, der stadig har brug for støtte og vejledning ifm. omklædning, er det kun tilladt at komme med én voksen pr. familie. Søskende må IKKE komme med ind i omklædningen og vente.

Vi henstiller til, at børnene kommer så hurtigt igennem omklædningen som muligt, da der også her er loft over hvor mange, der må opholde sig samtidigt.

Det er vores mål, at så få som muligt udover svømmere og personale befinder sig i hallen, og at pårørende i stedet befinder sig udenfor bygningen. Vi ved godt det er træls og det er jo heller ikke sådan vi plejer at gøre i NORD, men vi håber på jeres forståelse og samarbejde, så vi kan få ungerne godt igennem svømmeundervisningen!

Hver dag har vi naturligvis ekstra personale i hallen til at sørge for ekstra rengøring, men også så vi kan tage os ekstra godt af børnene nu når mor og far er sendt udenfor.

Helt lavpraktisk betyder det bl.a. at du/dit barn tidligst må møde ind i omklædningen 15 min. inden undervisningen starter og MAX må bruge 15 min. i omklædningen efter undervisningen er slut - Så kan vi nemlig nå rengøringen imellem hvert hold, og så undgår vi også at ramme forsamlingsloftet i omklædningen.

Derudover skal svømmerne forblive i omklædningsrummene når der er badet og klædt om til svømmegear, så kommer vi og henter jer i omklædningen, når det er svømmetid, og så går vi sammen ud til bassinet. Så kan vi nemlig sikre, at der ikke kommer for mange i hallen ad gangen.

Ingen må opholde sig i omklædningsrummet under børnenes træning.

Søskende må ikke komme med i omklædningen medmindre de selv skal svømme samtidig. Er deres svømmetid først 30 minutter senere, så må de ikke komme med ind.

Vi hjælper naturligvis med at få bælte/svømmevinger på hvor det er nødvendigt.

Mundbind bæres fra 12 år indtil man står i omklædningen. Hjælpende forældre bærer mundbind under alt deltagelse i omklædningsrum.

Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder afstand, så godt vi kan, samt sørger for at sikre god håndhygiejne - det håber vi selvfølgelig I vil hjælpe os med, så vi kan passe godt på hinanden :)

Skulle et barn eller en pårørende udvise tegn/symptomer eller blive testet positiv for covid-19, så skal man selvfølgelig blive hjemme, IKKE møde op i hallen! Vi forbeholder os retten til at afvise børn, der møder op i hallen med symptomer i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Vi vil så gerne fortsætte med at holde åbent for jer- så lad os hjælpe hinanden med at overholde retningslinjerne så vi kan fortsætte med undervisningen!

Vi forbeholder os til enhver tid retten til ændringer ifm. nye udmeldinger fra de officielle myndigheder.

​Børne- og voksenhold

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold?​

Konkurrenceafdelingen

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen?​