Vandskræk

For folk som ikke er vandskræk kan det virke underligt, at der findes nogen som er angste alene ved tanken om at skulle have hovedet under vandet – eller bare i nærheden af vandoverfladen.
Men når man er vandskræk, er dette den frygtelige virkelighed og det kan virke uoverskueligt at finde en løsning herpå.
Skal man overvinde sin vandskræk skal man i vandet sammen med en instruktør som kan forholde sig direkte til hvert individ. Nogle starter med at sidde på kanten og ligge fødderne i vandet, mens andre kan starte med at stå på bunden i den lave ende. Fælles er det at man finder sit startniveau og derefter tager mange små skridt frem mod sit mål. Hvert skridt bliver taget sammen med vores instruktør som altid er med i vandet.
Målet kan variere. For nogle handler det om at lære at svømme, mens for andre handler det om at kunne komme i poolen og lege med sit barn mens man er på ferie.

Bemærk: Der vil max være 5 deltagere til 1 instruktør på Svømmeklubben NORD's vandskræk hold. På vandskrækholdet vil vi råde over 1 bane i svømmehallen på Gl. Lindholm skole. Holdet kører samtidig med Svøm100. Der vil derfor være andre deltagere i svømmehallen samtidig.

Målgruppe

Vandskræk er for alle, som lider af vandskræk og ønsker at overvinde det.

Prisen

Prisen for at deltage på vandskræk er 400,- DKK pr. halvår.

Undervisningstider

Vandskræk har undervisning i Vadum svømmehal:

Se holdplanen under holdtider

Tilmeld dig vandskræk her »