Open  Water

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord

Et tilbud til alle der har lyst til masser af svømmeoplevelser og garanti for frisk luft

Har du lyst til prøve muligheden af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så venter der fantastiske timer sammen med andre åbent vand svømmere. Et af sæsonens mål vil være at krydse Limfjorden i Limfjordskrydseren 2018, men der er også flere andre muligheder som fx Rold Skov Open Water 2018.

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så har vi et godt tilbud til dig.

Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord tilbyder to forskellige modulforløb for sæson 2018:

A-modul Et længerevarende træningsforløb indendørs der starter allerede fra januar frem til maj 2018, der har fokus på at lære nye deltagere at svømme crawl, og løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere. I tillæg vil der være fokus på udholdenhed

B-modul Et træningsforløb med åbent vand træningssamlinger fra maj/juni frem til midt i september 2018. Billet til Limfjordskrydseren er inkluderet med frit valg af distance. Forbereder deltagerne til at deltage i sommerens åbent vand stævner.

Der er ligeledes mulighed for at kombinere modulerne

Træningsprogram

A-modul - Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Træningen vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Trænerne vil være fra svømmeklubben. Der tilbydes to muligheder for træning onsdag kl. 19.45-20.30 og torsdag aften fra 19.30-20.15. Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme.

B-modul - Her er der tale om træningssamlinger hen over sommeren to dage om ugen, hvor erfarende åbent vand svømmere vil stå for igangsætning af træningen, og der vil specielt blive taget hånd om nye åbent vand svømmere under opstarten.

Der kommer mere info i starten af 2018, bl.a. om pris og tilmelding. Vi forventer opstart i løbet af februar 2018.

Tilmeld dig Open Water her »