Open Water

Åbent vand svømning med Spring i Baljen og Svømmeklubben Nord

Et tilbud til alle der har lyst til masser af svømmeoplevelser og garanti for frisk luft

Har du lyst til prøve muligheden af i samvær med andre glade deltagere under gode rammer, så venter der fantastiske timer sammen med andre åbent vand svømmere. Et af sæsonens mål vil være at krydse Limfjorden i Limfjordskrydseren 2018, men der er også flere andre muligheder som fx Rold Skov Open Water 2018.

Hvad enten du er nybegynder med lyst til at lære åbent vand svømning, eller du er øvet åbent vand svømmer, der gerne vil arbejde med teknik og form, så har vi et godt tilbud til dig.

Spring i Baljen og Svømmeklubben NORD tilbyder to forskellige modulforløb for sæson 2018:

A-modul: Et længerevarende træningsforløb indendørs, der starter allerede fra marts frem til juni 2018, der har fokus på at lære nye deltagere at svømme crawl, og løbende forbedring af crawlteknikken for øvede deltagere. I tillæg vil der være fokus på udholdenhed

B-modul: Et træningsforløbmed åbent vand træningssamlinger fra juni frem til midt i september 2018. Forbereder deltagernetil at deltage i sommerens åbent vand stævner. Billet til Limfjordskrydseren er inkluderet med frit valg af distance.

AB-modulet indeholder både modul A og B (ved bestilling samtidig)

A-modul tilbydes til kr. 499,-

B-modul tilbydes til kr. 449,-

AB-modul tilbydes til kr. 749,-

Træningsprogram

A-modul - Træningen sker i samarbejde med Svømmeklubben NORD og vil foregå i Gl. Lindholm Svømmehal. Træningen vil være niveauopdelt, så der er plads til både nye og erfarne åbent vand svømmere. Trænerne vil være fra svømmeklubben.

Der tilbydes to muligheder for træning:

Onsdag kl. 19.45-20.30

Torsdag kl. 19.30-20.15.

Træningsprogrammet for de to aftener vil være det samme.

B-modul - Her er der tale om træningssamlinger hen over sommeren to dage om ugen, hvor erfarende åbent vand svømmere vil stå for igangsætning af træningen, og der vil specielt blive taget hånd om nye åbent vand svømmere under opstarten.

AB-modul: er et tilbud fra Spring i Baljen og Svømmeklubben NORD som indeholder

Crawltræning med fokus på teknikken (Modul A og AB)

Træningsprogram til en ugentlig selvtræning i perioden marts-juni (Modul A og AB)

Åbent vand træningssamlinger i Lindholm Strand Park eller Kridtgraven i Hasseris (Modul B og AB)