Bassinprøve

• Søger du arbejde i en svømmehal og vil du gerne kunne vise en bassinprøve?
  • Vil du gerne kunne bevise overfor dig selv, at du kan bestå en bassinprøve?
  • Skal du ind til politiet?
  • Arbejder du et sted hvor du skal bruge en bassinprøve?

Der kan være mange årsager til, at du skal bruge en bassinprøve. Hos Svømmeklubben NORD har vores dygtige instruktører mulighed for, at give dig en godkendt bassinprøve.

Hvis du ønsker, at tage bassinprøven hos Svømmeklubben NORD skal du være medlem hos os i forvejen og prisen for bassinprøven skal betales oven i et ordinært medlemsskab.

Vi kan udstede et bassinprøve bevis til bassiner der er 3 meter dybe. Vi har også mulighed for, at give dig en bassinprøve i den lave del af vores bassin. Der vil stå på dit bevis hvilken dybde af bassinet du har taget bassinprøven i.

Det er en fordel, hvis du har svømmet på svøm100 eller crawl kursus inden du møder op til en bassinprøve.

Prisen

Prisen for at tage bassinprøven er 600,- DKK.

Bemærk: Består du ikke prøven – skal der betales 600 kr. for en efterfølgende prøve.

Undervisningstider

Du har mulighed for, at tage bassinprøven i svømmehallen på Gl. Lindholm skole både onsdage og torsdage.

Bemærk: Bassinprøven kan kun bestilles ved aftale med Svømmeklubben NORD’s sekretær. Vi har telefontid hver tirsdag fra kl. 16 – 19 på tlf. 98 17 41 37. Udenfor kontortid er du velkommen til at sende os en e-mail.

Tilmeld dig bassinprøve her »