Her på siden kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.

Hvornår og hvordan kan jeg komme i kontakt med kontoret?

Er det muligt at få en prøvetime?

Hvor ligger svømmehallen?

Hvad skal jeg have med?

Hvornår starter/slutter sæsonen?

Må forældrene være i hallen under børnenes undervisning?

Skal man melde afbud til svømning?

Hvorfor lukker svømmehallen ved bassinforurening?

Når jeg indskriver mit mobilnr. og e-mailadresse ved tilmeldingen til et hold, hvad bruges det så til?

Må man gå i vandet, hvis man har lus?

Må man deltage i svømmeundervisningen, hvis man har fodvorter?

Hvornår og hvordan kan jeg komme i kontakt med kontoret?

Svømmeskolelederen har telefontid hver tirsdag fra kl. 16-17, og kan kontaktes på tlf.nr. 9817 4137, når sæsonen er aktiv. Herudover kan kontoret ikke kontaktes telefonisk.

Det er muligt at sende en mail udenfor telefontiden til kontakt@svømmeklubbennord.dk – bemærk dog at der kan forekomme lang svartid på henvendelser, især i forbindelse med sæsontilmelding og sæsonopstart og –afslutning.

SMS’er besvares ikke.

Er det muligt at få en prøvetime?

Det er muligt at få en prøvetime, såfremt du aftaler tidspunkt for prøvetime med svømmeskolelederen først.
​​

Svømmeskolelederen kan træffes telefonisk om tirsdagen 16-17 på tlf.nr. 9817 4137

eller via mail på kontakt@svommeklubbennord.dk

Hvor ligger svømmehallen?

Gl. Lindholm Svømmehal:

Svømmehallen ligger ved Gl. Lindholm Skole

Indkørslen til p-pladsen findes lige ved siden af Skolevej 2, 9400 Nørresundby.

Se Gl. Lindholm Svømmehal på kort

Svømmehallen i Vadum:
Søndermarken 20, 9430 Vadum

Her kan der parkeres lige foran hallen.

Se Vadum Svømmehal på kort

Hvad skal jeg have med?

Du skal medbringe badetøj, håndklæde og shampoo.

Badetøfler, badehætte og svømmebriller er ikke en nødvendighed, det kommer an på personlig præference. Svømmebriller kan dog være en god idé, hvis man ikke bryder sig om at få vand i øjnene.

En badekåbe kan ligeledes være brugbar, da det kan være koldt at komme fra badet i omklædningen og ind i hallen, imens man venter på at komme i gang med svømningen.

Udstyr til hallen f.eks. bælte, svømmevinger, plader, etc. har vi i hallen til fri afbenyttelse.

Hvornår starter/slutter sæsonen?

Der er to sæsoner på et år:

Forårssæsonen løber fra ca. medio januar til sidst i juni.

Efterårssæsonen løber fra medio august til jul.

De specifikke datoer besluttes fra år til år, og du vil altid kunne se de aktuelle datoer i vores feriekalender.

Må forældrene være i hallen under børnenes undervisning?

Forældre er velkomne til at blive i hallen, imens deres barn bliver undervist.

Dog henstiller vi til, at man ikke opholder sig på bænkene ved bassinet, men i stedet går op på enten balkonen i Gl. Lindholm eller sætter sig ved bordene i Vadum.

Det er et særligt ønske fra vores side, da det kan virke meget forstyrrende for undervisningen at forældrene sidder lige ved siden af bassinet.

Skal man melde afbud til svømning?

Det er IKKE nødvendigt at melde afbud, hvis ikke man kan komme til træning. Man mister ikke pladsen på holdet ved manglende fremmøde.

Hvorfor lukker svømmehallen ved bassinforurening?

Både svømmehallen i Gl. Lindholm og i Vadum tilhører Aalborg Kommune, og det er derfor deres regler og anvisninger, vi skal følge.

Ved bakteriel bassinforurening – det vil sige opkast og fækalier i vandet – er det standardprocedure, at vandet skal renses. Det betyder ekstra kemikalier i vandet, og vi bliver derfor pålagt at lukke svømmehallen, og er derfor nødsaget til at aflyse vores hold resten af dagen.

Der ydes ikke kompensation - hverken økonomisk eller ved ekstra undervisningstimer - ved aflysning i forbindelse med bassinforurening.

Mobilnummeret bruges udelukkende til vigtig information eksempelvis ved aflysning af dagens undervisning, bassinforurening, info om tilmelding el.lign.

E-mail bruges til information eksempelvis om sæsontilmelding og sæsonstart samt relevante tilbud om hold og aktiviteter fra Svømmeklubben NORD.

Hverken mobilnr. eller e-mail videregives til tredjepart.

Må man gå i vandet, hvis man har lus?

Man må gerne deltage i svømmeundervisningen, selvom man har lus, såfremt man er under behandling.

Må man deltage i svømmeundervisningen, hvis man har fodvorter?

Man må gerne deltage i svømmeundervisningen, selvom man har fodvorter, såfremt man er under behandling. Vi beder dog om, at der anvendes en strømpe på den angrebne fod.