NORD’s klubmesterskab 2014

Skrevet søndag d. 6. april 2014

Svømmeklubben NORD's klubmesterskab 2014 er vel overstået. Der deltog omkring 80 svømmere fordelt på klubbens konkurrencehold, talenthold, svømmeskolen og masters. De har vist masser af flot svømning og en rigtig god stemning i hallen. I år havde vi et nyt indslag, nemlig en opvisning af NORD's synkronsvømmere, der viste prøver på deres færdigheder og høstede et stort og velfortjent bifald.

Traditionen tro sluttede weekenden af med fællesspisning og medaljeoverrækkelse til talent- og konkurrencesvømmerne. De samlede resultater kan ses via links nedenfor. De samlede klubmestre blev Helene Seegert og Martin Hedegaard Nielsen. Herudover kårede trænerne årets svømmer på de forskellige hold, og denne ærefulde titel gik til følgende svømmere:

Talent: Klara H. Rasmussen
K3: Camilla Aagaard