Limfjordskrydseren 2014

Skrevet mandag d. 9. juni 2014

Svømmeklubben NORD har siden Limfjordskrydseren startede været medarrangør af denne event, hvor også en del af klubbens svømmere traditionelt har deltaget.

Datoen for dette års Limfjordskrydser er lørdag d. 6. september

Rollen som medarrangør indebærer blandt andet, at vi skal bemande nordsiden med forskellige hjælpere – cirka 25-30 mennesker i alt. På sydsiden varetages tilsvarende opgaver af Aalborg Svømmeklub.

For nogle af vores opgaver kræves der en vis baggrund, eksempelvis livredder. For de resterende opgavers vedkommende kræver det udelukkende, at man har lyst til, og mulighed for, at investere nogle timers arbejde sammen med en gruppe andre frivillige med relation til svømmeklubben.

Den del af opgaverne, der stiller krav til hjælperens baggrund er ofte dem, der er mest vanskelige at besætte. Derfor vil vi gerne høre fra svømmere, familiemedlemmer og venner til svømmeklubben, hvis I er interesserede i at opleve Limfjordskrydseren 2014 som hjælper.

M.h.t. de øvrige opgaver, vil vi i løbet af maj og juni henvende os til en del medlemmer og forældre for at bede om jeres hjælp – håber I vil tage godt i mod vores forespørgsel. Til gengæld vil I få en spændende og sjov oplevelse som hjælper ved Limfjordskrydseren 2014.

Der er mulighed for at tilmelde sig Limfjordskrydseren 2014 her »

Henvendelse til Michael Frellsen michaelfrellsen@live.dk eller Torben Christensen aadalen@c.dk.​