Vestdanske langbane mesterskaber​

Skrevet lørdag d. 7. marts 2015

I den netop overståede weekend, d. 27. februar – 1. marts, havde Svømmeklubben NORD Camilla Ottesen og Ludvig Lind med til de vestdanske mesterskaber for juniorsvømmere.

Ved stævnet havde de to svømmere tilsammen syv starter, fordelt med fire til Camilla og tre starter til Ludvig.

Ludvig, der til daglig træner på Stidsholdt efterskole, havde ved stævnet mere tekniske mål at gå efter, og var derfor et stykke fra hans tidligere personlige rekorder. Men bland andet i hans brystsvømning formåede Ludvig på flot vis at få den nye teknik til at arbejde med, sådan at han forhåbentlig inden længe er tilbage med flere flotte PR.

Camilla var til gengæld flyvende ved stævnet, og satte fire flotte langbane PR, og hendes 50 m ryg var den mest overaskende.

Camilla formåede nemlig ikke blot at sætte ny PR, men svømmede sig samtidig også under kravet til DM på langbane, som bliver svømmet til sommer i Bellahøj ved København.

Tiden som lyder 0:34.67, var på en og samme tid også ny klubrekord for såvel junior som senior, hvilket gør Camilla til den hurtigste crawl og ryg svømmer som klubben nogensinde har haft.

Stort tillykke til begge svømmerne, og god træning fremadrettet.​