NORD søger frivillige til Limfjordskrydseren

Skrevet tirsdag d. 7. april 2015

Svømmeklubben NORD er igen i år medarrangør af Limfjordskrydseren. Årgang 2015 finder sted den 30. august og der svømmes igen i år på 3 distancer – 600 og 1500 meter, og så har vi for andet år i træk fået tildelt 5 km DM distancen.

Samtidig er det startskuddet til den resterende del af planlægningen, som bl.a. indebærer at vi i Svømmeklubben NORD skal bemande målområdet og sørge for at både det praktiske og det sikkerhedsmæssige fungerer optimalt.

Hertil skal der bruges ca. 30 hjælpere til disse opgaver og der er ikke behov for specielle kvalifikationer i.f.t. svømning. Giv meget gerne en tilbagemelding – og sæt kryds i kalenderen, hvis du vil hjælpe os. Der vil være både nye og erfarne hjælpere på dagen, så hold dig ikke tilbage, selvom du ikke har deltaget tidligere.

Limfjordskrydseren er en af de vigtige indtægtskilder til konkurrenceafdelingen, så din indsats vil være en god støtte til konkurrencesvømmernes aktiviteter.

Foreløbig forventer vi, at første heat startes omkring kl. 11 og afslutning med sidste svømmer i mål inden kl. 15. D.v.s. at dagen for hjælperne starter omkring kl. 8 med praktiske forberedelser, ligesom vi forventer en form for fælles afslutning, når alle svømmere er kommet godt i mål og målområdet ryddet op.

Tilmelding til Torben Christensen på aadalen@c.dk