Tilmelding til ny sæson åbner 30. juli for nuværende medlemmer

Skrevet søndag d. 5. juli 2015

Vi er allerede klar til den nye sæson, som begynder efter sommerferien. Helt præcist starter vi mandag d. 10. august og vi glæder os allerede!

Tilmelding til den nye sæson foregår således:

For eksisterendemedlemmer af Svømmeklubben NORD, dvs. dem, der allerede har svømmet hos os, kan tilmeldingen begynde torsdag d. 30. juli kl. 11:00.

For nye medlemmer begynder tilmeldingen mandag d. 3. august kl. 11.

Tilmelding til den nye sæson er ganske simpel og gøres således:

1. Klik dig ind på siden ”Tilmelding” under menupunktet ”Svømmeskole” på vores hjemmeside: www.svommeklubbennord.dk/svommeskole/tilmelding/
  2. Find det hold du ønsker at deltage på, bestem dig for hvilken dag der passer dig bedst og klik på tilmeldingslinket, så åbnes et nyt vindue.
  3. Udfyld felterne i højre kolonne med overskriften ”Allerede medlem” og klik på knappen ”Tilmeld”

Vi har naturligvis ekstra åbnet på telefonerne når tilmeldingen går i gang. Torsdag d. 30/7, fredag d. 31/7 og hele den efterfølgende uge holder vi åbent fra 11:00 – 15:00.

Vi glæder os til at se jer til næste sæson. Indtil da må I have en rigtig god sommer!