Svømmeklubben NORD ansætter svømmeskoleleder på fuldtid

Skrevet mandag d. 22. juni 2015

Fra d. 1. juni 2015 blev Anne Ditte Larsen ansat på fuld tid i Svømmeklubben NORD. Klubben har i en periode haft Anne i praktik, hvilket allerede har givet så gode resultater, at NORD afprøver en fuldtidsansættelse. I første omgang løber kontrakten til udgangen af juni 2016.

Formanden for NORD, Stine Sørensen, udtaler:

Vi har i de seneste år oplevet en stor stigning i antallet af medlemmer og aktiviteter. Succesen har været så stor, at vi har haft svært ved at følge med på frivilligt basis. Derfor er vi utrolig glade for, at vi har landet en aftale med Anne. Vi tror på, at det kan være med til at udvikle NORD endnu mere.

Anne varetager den daglige ledelse af svømmeskolen med næsten alt hvad dertil hører af administrative opgaver. Samtidig er hun administrativ koordinator på den kommunale skolesvømning som klubben varetager, og sidder ligeledes med opgaver for både klubbens dykker- og konkurrenceafdeling.

Anne fortæller om sin ansættelse:

Jeg er utrolig glad for muligheden for at fortsætte på en unik arbejdsplads med spændende udfordringer i en alsidig hverdag. Med ansættelsen i NORD har jeg fået en fantastisk mulighed for selv at præge mit arbejdsliv, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med alle de fantastiske mennesker i og omkring NORD.

Svømmeklubben NORD har ca. 1200 medlemmer og 40 trænere, hjælpetrænere og servicepersonale. Klubben holder til i Gl. Lindholm svømmehal, men har også for nylig startet hold i Vadum Svømmehal. Klubbens bedste svømmere træner i Svømmeland, Nørresundby.

For yderligere information om ansættelsen, kontakt formand Stine Sørensen på mobil: 31260703 eller mail: stiness@gmail.com