Sæsontilmeldingen er lige rundt om hjørnet

Skrevet tirsdag d. 8. december 2015

Så skal vi lige straks til det igen – allerede i næste uge går det løs! På mandag d.14. december kl. 11:00 åbner Svømmeklubben NORD op for tilmeldingen til den nye sæson for eksisterende medlemmer og i løbet af denne uge kan de opdaterede holdplaner ses her på hjemmesiden.

Tilmeldingen er ganske enkelt – der er kun 4 korte trin:

Som tidligere/nuværende medlem i NORD tilmelder du dig på følgende måde:

1. Klik dig ind på siden ”Tilmelding” under menupunktet ”Svømmeskole” på vores hjemmeside: svommeklubbennord.dk/svommeskole/tilmelding/
  2. Find det hold du ønsker at deltage på, bestem dig for hvilken dag der passer dig bedst og klik på tilmeldingslinket, så åbnes et nyt vindue.
  3. Udfyld felterne i højre kolonne med overskriften ”Allerede medlem” og klik på knappen ”Tilmeld”
  4. Adgangskoden modtog du sidste gang du tilmeldte dig, men har du glemt den, klikker du blot på ”Glemt adgangskode?” for at få tilsendt adgangskoden til din e-mail eller mobil

Vi tager kun imod dankort og visa-dankort. Har du ikke har det kan vi sende et gir​

okort, dog er der et gebyr på kr. 25,- ved udsendelse af girokort. Hvis du ønsker det, så kontakt NORD på 2440 7214.