Kontingent i Svømmeklubben NORD stiger

Skrevet fredag d. 11. december 2015

Aalborg Kommune har valgt at ændre i den kommunale støtte til Svømmeklubben NORD. Det betyder, at vi desværre ser os nødsaget til, at hæve kontingentet for at gå til svømning med ca 25%. Prisen vil blive ændret allerede for den kommende sæson. Der vil komme endnu en stigning efter sommerferien. I samme omgang forsvinder pensionistrabatten.

Svømmeklubben NORD er en frivillig forening og vi arbejder hårdt på, at gøre det attraktivt at gå til svømning. Vi er uden indflydelse på ændringen og håber, at nuværende som kommende medlemmer vil have forståelse for itustationen.

Husk vi åbner for tilmeldingen mandag d. 14. december for nuværende medlemmer og for nye medlemmer d. 17. december.

Spørgsmål eller kommentarer kan stilles til

Formand for Svømmeklubben NORD, Stine Sørensen, stiness@gmail.com eller mobil 31260703