2. Begynderstævne – Pandrup

Skrevet tirsdag d. 15. december 2015

Søndag d. 29. november deltog 20 svømmere fra Svømmeklubben NORD ved region Nordjyllands 2. begynderstævne.

9 af svømmerne var fra klubbens Øvede hold, og 11 fra klubbens talenthold, som er det første hold i konkurrenceafdelingen.

Stævnet blev afhold i Pandrup, og klubben havde arrangeret fælleskørsel fra klubben klubhus med afgang kl. 12:15.

De 20 svømmere havde tilsammen 72 starter, og virkede til at have nogle rigtig gode timer, samme med de 3 trænere og 2 holdledere, som var med til at holde styr på tingene.

For en del af svømmerne var dette det første stævne de deltog ved, og vi håber meget på at se dem alle, og forhåbentlig flere, til næste stævne, som afholdes d. 7. februar i Hadsund.

Efter stævnet fik alle deltagerne en medalje og et diplom med deres tider, så de næste gang de deltager, kan se om de har forbedret sig.

Svømmeklubben NORD ønsker alle svømmerne tillykke med deres tider, og glæder os meget til at se dem med i Hadsund i det nye år.​