Velkommen tilbage efter sommerferien

Skrevet mandag d. 16. august 2010

Svømmeskolen NORD vil godt byde alle nye såvel som nuværende medlemmer velkommen tilbage fra sommerferien og velkommen til en ny spændende sæson.

Vi har brugt sommerferien godt og er nu klar til den kommende sæson på flere fronter. Vi har bl.a. oprettet et nyt hold Aqua Fighting, vi har fået opdateret vores hjemmeside og så har vi fået en ny ansvarlig for svømmeskolen.

Ny ansvarlig for svømmeskolen

Stine Sørensen har i flere år været ansvarlig for den daglige drift at svømmeskolen og sørget for at den har kørt som det skulle. Stine har dog efter endt studie på Aalborg Universitet valgt at tage ud og rejse et halvt år og derfor har Cæcilie Leismann overtaget jobbet.

Cæcilie er selv tidligere konkurrencesvømmer og også arbejdet flere år i svømmeskolen som badepersonale og træner, men skal nu i stedet stå for den daglige drift af svømmeskolen.

Opdateret hjemmeside

Vi vil inden jul præsentere vores hjemmeside, som har fået et ansigtløft og ny omfatter hele Svømmeklubben NORD.

På hjemmesiden vil vi løbende ligge nyheder ind fra alle svømmeklubbens afdelinger og holde vores kalender opdateret med arrangementer, datoer for ferielukning, mærkesvømning oprykninger og meget andet.

Håber I alle er klar til en ny og spændende sæson!

Svømmeklubben NORD​