Nyt hold: Aqua Fighting

Skrevet torsdag d. 19. august 2010

Siden opstart har Svømmeklubben NORD været nævnt i både Nordjyske Stiftidende og radio Nordjylland, grundet et helt nyt hold, som vi er meget stolte af. Aqua Fight​ing er vores nye motionshold, der allerede er blevet et hit. Morten Aarestrup har givet de tilmeldte en times hård træning indenfor vandkampsport, og vi har kun fået positiv feedbacks.

Der er kun få pladser tilbage på holdet, så skynd dig –tilmeld dig Aqua Fighting her »

Vi har i flere år haft de samme hold, som vi har været meget glade for, men da muligheden bød sig og vi fik mulighed for at starte Danmarks første Aqua Fighting hold så vi mulighederne i det og slog til. Nu har vi fået blod på tanden, og vi prøver at få flere nye og spændende hold oppe at køre, så vi igen kan nå op på 1000 medlemmer.

Netop 1000 medlemmer er vores mål og i forhold til de 700 medlemmer vi havde forrige år er der lidt vej. Hen over sommerferien er der dog sket en opgang for NORD og vi har nu 900 og det er forhåbentligt stigende.

I kan som medlemmer være med til at forbedre vores forening. Alle forslag har interesse. Tøv ikke med at sende os en e-mail.

Morten Aarestrup - Intruktør på Aqua Fighting​