Invitation til klubmesterskaberne

Skrevet søndag d. 14. november 2010

Så er det snart tid – NORD afholder deres klubmesterskaber d. 3.-5. december, så HUSK alle sammen, allerede nu, at sætte kryds i kalenderen.

Klubmesterskaberne bliver som altid afholdt i Gl. Lindholm svømmehal og er for alle i Svømmeklubben NORD, så vi håber at også rigtig mange fra svømmeskolen har lyst til at deltage igen i år.

Klubmesterskaberne er en sjov tradition, hvor svømmerne fra alle de forskellige hold får mulighed for snakke sammen og konkurrere mod sig selv og hinanden på tværs af holdene.

Vi starter fredag aften og slutter søndag, hvor vi traditionen tror slutter af med lidt fælles hygge for alle de deltagende svømmere og forældre. Om søndagen vil der selvfølgelig også være præmieoverrækkelse, hvor der uddeles medaljer og pokaler til de bedste svømmere.

Der er guld-, sølv- og bronzemedaljer til de bedste i hver gruppe og bl.a. og en flidspokal for hver af de tre konkurrencehold.

Hent invitationen til NORD’s klubmesterskab 2010 her »