Invitation til klubmesterskaberne

Skrevet fredag d. 28. oktober 2011

Så er det den tid på året! Det er ikke julen, men NORD’s klubmesterskaber vi her tænker på. De afholdes 19. og 20. november, hvor alle klubbens medlemmer fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling er inviteret.

Klubmesterskaberne bliver afholdt i Gl. Lindholm svømmehal og er for alle i Svømmeklubben NORD, så vi håber at rigtig mange fra både svømmeskole og konkurrenceafdeling har lyst til at deltage og gøre det både sjovt og hyggeligt.

I år har vi lavet lidt om i måden vi afvikler klubmesterskaberne på og starter derfor først lørdag og slutter af søndag aften med fællesspisning for alle som har lyst, hvor der vil blive overrakt medaljer og pokaler til de bedste svømmere og svømmerne fra svømmeskolen vil modtage et diplom med deres tider.

Ny løbsliste og nye regler

Vi har ændret i løbslisten nu hvor klubmesterskaberne kun varer to dage og samtidig har indført nogle nye regler for hvordan man kan blive klubmester.​

Den nye løbsliste ser sådan her ud:​

400m IM

400m fri

100m fri

100m fly

50 fly (kun for Masters)

50m fri

50m fly

Løbsliste søndag​

25m ryg (kun for svømmeskole)

200m ryg

200m bryst

Løbsliste lørdag​

50m ryg (kun for Masters)

100m ryg

100m IM

Løbsliste søndag​

25m bryst (kun for svømmeskole)

200m fly

200m fri

Løbsliste lørdag​

50m bryst (kun for Masters)

50m bryst

50m ryg

Løbsliste søndag​

25m fri (kun for svømmeskole)

100m bryst

200m IM

Løbsliste lørdag​

50m fri (kun for Masters)

1500m fri (drenge)

800m fri (piger)

-

Sammen med en ny løbsliste har vi også indført nye regler for, hvordan man kan blive klubmester.
Man skal stadig svømme hurtigt for at vinde, men nu behøves man ikke stille op i alle løb for at kunne blive klubmester.​

’98 eller ældre

’96 eller ældre

11 pointgivende løb

’99 eller ’00

’97 eller ’98

9 pointgivende løb

’01 eller yngre

’99 eller yngre

6 pointgivende løb

Det vil sige at er du eks. pige årgang ’99, så skal du have 9 pointgivende løb for at blive klubmester.

Man kan stadig tilmelde sig alle de løb man vil, men det er blot de bedste 11, 9 eller 6 pointgivende løb, der tæller med, når pointene regnes sammen. Er man nervøs for at blive disket i et løb kan det derfor være en god idé at svømme flere løb end de pointgivende.

Vil du se hvor mange point du får for dine løb kan du benytte denne omregner, hvor du indtaster din PR og så regner den ud, hvor mange point du får og er du i tvivl hvad din PR er, så kan den findes på www.octoopen.dk.

Husk at der stadig er pokal til den største forbedring på hhv. 800 fri for damer og 1500 fri for herrer. Svømmede du ikke langdistanceløbet sidste år er det vigtigt, at du svømmer løbet i år for at få chancen for at vinde pokalen næste år.

Hent invitationen til NORD’s klubmesterskab 2011 her »

Tilmelding

Som det også står i invitationen er det også muligt at tilmelde sig her på hjemmesiden, men er du i tvivl om hvilke løb du skal svømme så spørg endelig din træner så kan I lave en tilmelding sammen.

I forbindelse med klubmesterskaberne har vi brug for hjælp til at løse flere forskellige opgaver af forældre og andre mulige hjælpere – se listen med opgaver her »

Vil du hjælpe til kan du også tilmelde din her på hjemmesiden.