NORD deltager i “WE not me”

Skrevet mandag d. 13. februar 2012

Danmarks Idræts-Forbund har søsat kampagnen ‘WE’, som sætter fokus på det sociale fællesskab på ungdomshold med udøvere i alderen 13-17 år.

Tendensen er desværre, at 20 procent af alle børn forsvinder fra idrætsforeningerne, når de bliver teenagere på grund af konkurrenceræs, mistrivsel og andet. Det vil Danmarks Idræts-Forbund lave om på sammen med DIF’s 61 specialforbund og knap 11.000 idrætsforeninger. Det er nemlig ude på holdene i de lokale idrætsforeninger, at forandringerne sker.

Skidt med om holdet sommetider taber og ikke altid får hængt guldmedaljer om halsen. Vinderne er dem, der har det sjovt sammen og elsker at komme til træning, fordi de har Danmarks sejeste holdkammerater.

Vi siger ’We not me’ – for det handler om fællesskabet. I kan se mere på www.facebook.com/WeNotMe.dk, hvor man blandt andet kan tage karma-testen og se om man er en god holdkammerat.

NORD deltager selvfølgelig i denne spændende konkurrence, hvor k-svømmerne, som er mellem 13 og 17 år, kan vinde en tur til Club La Santa