Stor succes til Power Aerobic event

Skrevet torsdag d. 4. oktober 2012

Søndag d. 30. september holdt Svømmeklubben NORD den første Power aerobic event nogensinde. Der var stor ros til vores dygtige instruktør Louise og det blev en rigtig hyggelig eftermiddag.

17 deltagere var klar i bassinet til det første 2 timers hold med power aerobic nogensinde. Louise havde lavet et helt specielt program med nye og gamle øvelser. I en af de nye sjove øvelser skulle deltagerne bokse til et hit med Michael Jackson. Man skulle have motorikken i orden, men når først deltagerne havde set slagene et par gange gik det godt.

Midt i det 2 timers program var der en lille pause hvor svømmeklubben var vært med noget frisk frugt og vand.

Da programmet var overstået gik vi over i klubhuset hvor der blev serveret en sandwich fra Slagter Ole og en sodavand. Det var en rigtig hyggelig måde, at afslutte en sjov dag i bassinet.​

Der var stor ros til Louise fra vores egne medlemmer og instruktører fra andre svømmeklubber, som var i vandet for at få inspiration med hjem til deres egne vand aerobic hold.

Vi blev efterfølgende enige om, at det ikke er sidste gang vi laver sådan et søndagsevent.

Har du ikke prøvet vores hold med Power aerobic?
Der er stadig få ledige pladser tilbage på holdet. Lige nu koster det kun 325,- kr. resten af sæsonen (til og med 15 januar 2012).
Hvis du gerne vil have en prøvetime – så kan det aftales med vores sekretær på tlf. 98 17 41 37.