Resultater fra NORD’s klubmesterskaber – dag 1

Skrevet søndag d. 10. februar 2013

Første dag ved NORD’s klubmesterskaber er vel overstået med højt humør og som dagen skred frem med masser af trætte men glade ansigter.

I dag var det svømmere fra alle konkurrenceholdene, som var i vandet og konkurrere for at samle flest mulige point sammen. I morgen når stævnet slutter ligges svømmernes point fra lørdagens og søndagens resultater så sammen for til sidste at finde ud af, hvem der bliver nr. 1, 2 og 3 og hvem der kan kalde sig klubmester i NORD.

Pokalen til bedste langdistance forbedring blev også afgjort i dag, men vi må vente i spænding til i morgen aften med at finde ud af, hvem som vinder den i år.

En ting der dog er blevet slået fast er at Laura Christensen slog Dansk Rekord på 1500m fri – STORT tillykke med rekorden!

Som et festligt indslag mellem de mange løb deltog nogle få Masters svømmere også ved klubmesterskaberne og svømmede 50 meter i alle fire stilarter.

Dagens resultater kan ses her:

Klubmesterskaber 2013 – Resultat løb 1-20

Klubmesterskaber 2013 – Stilling lørdag

Klubmesterskaber 2013 – Masters resultat

I morgen er der også svømmere fra svømmeskolen som deltager og over 50 børn har tilmeldt sig og har mulighed for at svømme 25 meter og 50 meter løb.