Vil du hjælpe os ved Limfjordskrydseren?

Skrevet søndag d. 23. juni 2013
Hej svømmere og forældre

Hjælpere til praktiske opgaver ved Limfjordskrydseren

Søndag den 1. september 2013 løber Limfjordskrydseren 2013 af stablen. Svømmeklubben NORD er medarrangør af denne event, hvilket indebærer at vi skal stille med hjælpere til cirka 25 større eller mindre opgaver på Nordsiden. Omkring halvdelen af hjælperne er fundet – herunder speakeropgaven, som i år varetages af et team, bestående af Svend Rom og Carsten Torp.
Hjælperne møder ind om formiddagen i Nørresundby Sejlklubs klubhus, hvorefter vi hjælpes ad med at gøre målområde, omklædningsfaciliteter m.m. klar til svømmerne, der har valgt at tage kampen op mod Limfjorden.
Den første start går fra Aalborg-siden kl. cirka 15:30 og præmieoverrækkelsen forventes at finde sted omkring kl. 17:45.
I kan læse mere om Limfjordskrydseren 2013 på www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Enkelt/?id=81

Vi har brug for yderligere 10-15 hjælpere. Henvendelse gerne snarest muligt til Michael Frellsen på michaelfrellsen@live.dk eller Torben Christensen på aadalen@c.dk

Læge til Limfjordskrydseren

Som en del af sikkerhedsforanstaltningerne ved Limfjordskrydseren skal der være en læge og et antal livreddere tilstede. Lægens opgave er at vurdere evt. behov for hjælp efter den hårde tur over fjorden. Det er desværre endnu ikke lykkedes os at finde en læge, der har mulighed for at gøre en frivillig indsats ved arrangementet. Derfor beder vi om Jeres hjælp – hvis en af Jer forældre, bedsteforældre eller andre familiemedlemmer er læge og har lyst og mulighed for at hjælpe vil vi meget gerne høre fra Jer også.

Holdkap til Limfjordskrydseren

Svømmeklubben NORD skal igen i år stille med et hold på 4 svømmere, som skal kæmpe om klubtrofæet – trofæet står desværre p.t. hos Aalborg Svømmeklub.

De svømmere som vil deltage i Limfjordskrydseren, skal tilmelde sig via følgende link – http://www.svoem.org/Discipliner/Aabent-vand/Enkelt/?id=81
Forud for svømmedagen vil trænerteamet udvælge holdet til holdkappen blandt de tilmeldte svømmere.

Håber at høre fra rigtig mange af Jer, så Nordsiden også i år kommer til at fungere perfekt.

Michael Frellsen og Torben Christensen
Svømmeklubben NORD