Stor succes ved Pokal Cup

Skrevet søndag d. 20. oktober 2013

Hvad er federe end at se en en svømmer kravle op af vandet, træt efter at have svømmet røven ud af badebukserne, men med et kæmpe smil?

Klubfoto ved Pokal Cup 2013​

Som svømmetræner kan jeg ikke komme i tanke andet og det var præcis, hvad vi oplevede op til flere gange, da Svømmeklubben NORD havde svømmere med til Pokal Cup i Hjallerup.

I alt havde vi 16 svømmere med fra både vores Talentholdet og K3 og for mange af svømmerne var det deres første svømmestævne, men fælles for dem alle var at de var kommet for at give den gas.

Nogle svømmere bliver meget nervøse fordi de bare gerne vil gøre det godt, mens andre har mere is i maven og ikke lader sig slå ud så let.

Langt de fleste, nervøsitet eller ej, kom dog hjem med nye personlige rekorder, og nogle kom endda hjem med medaljer og pokaler.

Fælles for dem alle var dog at de gav den en skalle og gjorde deres bedste og var med til at gøre det til en hyggelig dag med masser af god svømning.

En ting kan vi dog slå fast – det er ikke sidste gang NORD’s Talenthold er med til et stævne.​