Menu​

Vigtige datoer

​Lige i dag kan man godt nok ikke se det, men vi nærmer os så småt sommerferien og afslutningen på sæsonen, og vi har derfor lige et par datoer I skal bide mærke i...


Sidste undervisningsdag i Gl. Lindholm er søndag d. 25/6 og i Vadum er det torsdag d. 22/6.

Grunden til vi ikke får fredag med i Vadum, som vi jo ellers plejer, er, at Aalborg Kommune har planlagt, at Vadum hallens vandbehandlingsanlæg skal renoveres, og de tømmer derfor bassinet for vand allerede torsdag aften d. 22/6 når sidste hold er færdig. Det er desværre en omstændig proces, der tager hele juli og desværre også det meste af august, så derfor er vi ligeledes nødsaget til at starte sæsonen senere op i Vadum.


Det er vi selvfølgelig både trætte og kede af, men vi respekterer naturligvis Aalborg Kommunes beslutning... og så satser vi i øvrigt på, at vandet bliver så dejlig blødt at svømme i, at det kommer til at gå dobbelt så stærkt for vores svømmere, når bassinet fyldes igen i august


Efterårssæsonen starter op i Gl. Lindholm mandag d. 7. august og i Vadum tirsdag d. 22. august.

De nye holdplaner offentliggøres på hjemmesiden onsdag d. 28/6 (vi skal selvfølgelig nok lægge en påmindelse herinde på facebook).


Tilmeldingen til næste sæson starter mandag d. 31/7! Bemærk, at det er efter først-til-mølle princippet som sædvanligt (det kommer der selvfølgelig også en facebook-påmindelse om når vi rammer ultimo juli!).


Mange svømme-hilsner,
Svømmeklubben NORD

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.