Menu​

Aqua Camp i sommerferien

​Vi afholder traditionen tro Aqua Camp den sidste uge i skolernes ferie (uge 31) dvs. fra mandag d. 31. juli til d. 4. august, begge dage inkl., i Gl. Lindholm svømmehal. Der er camp alle fem dage fra kl. 09:00 til 15:00, og der er som altid mulighed for tilkøb af pasning både en time inden campen (fra 08:00-09:00) og en time efter campen (fra 15:00-16:00).


AquaCamp er 5 dage fyldt med masser af aktiviteter i og omkring svømmehallen, hvor der udover at svømme, dykke, udspring og mange andre sjove vandaktiviteter, bliver sat fokus på livredning, førstehjælp og sikre baderåd, for vi skal jo passe på hinanden. På landjorden bliver der også rig lejlighed for at lege og spille bold sammen med en masse andre børn! Vi går i gymnastiksalen og forhåbentlig er vejret til, at vi kan lege ude i solskinnet (vi krydser i hvert fald fingre)... Vi plejer at have det så sjovt!


I denne omgang har vi kun mulighed for at afholde camp i Gl. Lindholm, og ikke i Vadum som ​​vi tidligere har gjort. Det skyldes, at Vadum Svømmehal lukker ned hele sommerferien for at renovere deres vandbehandlingsanlæg - og Aqua Camp uden Aqua, det duer bare ikke :( Så vi nøjes med Gl. Lindholm i år.


Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at der som udgangspunkt er en aldersgrænse på 7 år for at deltage i campen. Det skyldes primært, at de ting vi laver på campen kan været noget udfordrende for yngre børn. Aqua Camp konceptet er købt af Dansk Svømmeunion, som har udviklet det, og de 7 år er deres anbefaling. Men hvis man nu sidder og tænker, at "det der, det kan mit 6 årige barn altså sagtens", så skrive til os på kontakt@svommeklubbennord.dk eller ring til os om tirsdagen imellem 16:00 og 19:00, så tager vi snak om det!

Prisen for 5 dages camp er kr. 1000,- og pasning koster kr. 100,- pr. time.

Tilmelding kan ske lige her:​

Uden pasning

Med pasning fra 08:00-09:00

Med pasning fra 15:00-16:00

Med pasning fra 08:00-09:00 OG 15:00-16.00

Sponsorer​

KONTAKT EN AF VORES 3 AFDELINGER​

Har du spørgsmål der vedrører børne- og voksenhold kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører konkurrenceafdelingen kan du kontakte os direkte.

Har du spørgsmål der vedrører dykkerafdelingen kan du kontakte os direkte.