30-05-2018
Vi har opdateret vores privatlivpolitik
Kristihimmelfartstur i dykkerafdelingen
09-05-2018
Efter en rigtig god kristihimmelfarts tur, med 6 mand afsted samt 2 gæster fra Aalborg sportsdykkerklub, rigtig godt vejr og gode vrag dyk. Læs tur referatet her
Aqua Camp i sommerferien
26-04-2018
Vi er klar til Camp i uge 32 - kom og leg og lær med os!
Referat af generalforsamlingen
03-04-2018
Referat af generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.00
Ændring af telefontid
07-03-2018
Hallo? Det er Svømmeklubben NORD...
Indkaldelse til generalforsamling
17-02-2018
Generalforsamlingen 2018 i Svømmeklubben NORD står får døren
3 dages Aqua Camp i påsken
30-01-2018
Alle friske vandhunde - kom og leg og lær!
TILMELDING OG SÆSONSTART
21-12-2017
Efterårssæsonen er nu helt officielt lukket ned! Og hvilken sæson! Vi glæder os faktisk allerede til januar, hvor vi kan komme tilbage til hallerne!
Vigtige datoer
29-05-2017
Hvornår slutter forårssæsonen? Og hvornår starter vi op igen? Og hvornår er det nu vi skal i gang med tilmeldingen?
Aqua Camp i sommerferien
17-05-2017
Vi er klar til Camp i uge 31 - kom og leg og lær med os!
Referat af generalforsamlingen
14-03-2017
Referat af generalforsamlingen tirsdag den 14. marts 2017 kl. 19.00
Generalforsamling Svømmeklubben NORD
13-02-2017
Indkaldelse til Generalforsamling
Spring i Baljen – Open Water træning
17-05-2016
​ Svømmeklubben NORD tilbyder igen i år et Open Water forløb. Der er et for nybegyndere og et for erfarende åben vand svømmere. Prisen for det hele er kr. 699,-!
Live link til EM i parasvømning – Laura Christensen
02-05-2016
Følg Laura Christensen ved EM i Portugal, når hun skal ned og vise de danske farver frem igennem hele ugen.
Parkvendia Swim Cup 2016
02-05-2016
I den netop overståede weekend var 12 svømmere fra NORD til stævne i Hjørring, og samlet set havde svømmerne 97 individuelle starter, hvor af 11 af dem var finaler.
Dansk Svømme Award 2016
20-04-2016
Som noget nyt har svømmeunionen søsat sit eget pris-show, Dansk Svømme Award. Første udgave blev afholdt tirsdag d. 19. april, og blandt prisvinderne var flere gode bekendte af Svømmeklubben NORD.
Vestdanske årgangsmesterskaber, foråret 2016
11-04-2016
I weekenden d. 8. – 10. april blev der afholdt VÅM i Thisted. Som noget nyt ved forårets mesterskab var der seks forskellige løb, som hver svømmer kunne svømme, da Dansk Svømmeunion gerne vil have de årgangssvømmere til at udvikle sig i retningen af 400 IM.
Casper BC: årets VIP Ildsjæl i Aalborg Kommune
04-03-2016
​I går fik Casper, som de fleste kender som BC, Aalborg kommunes VIP Ildsjæl ved Aalborgs Bedste. Prisen gives til unge ildsjæle under 25 år. Baggrunden er BC’s frivillige arbejde med åben vand svømning i klubben.
NORD’s klubmesterskaber 2009
24-11-2009
Klubmesterskaberne i Svømmeklubben NORD blev i år afholdt d. 20.-22. november og rigtig mange trodsede svineinfluenzaen og deltog i kampen om hvem der om søndagen skulle kåres som klubmester for Svømmeklubben NORD.
NORD’s klubmesterskaber 2008
20-11-2008
Klubmesterskaberne blev igen i år en hård dyst om medaljerne og titlen som klubmester i Svømmeklubben NORD. Mange af de yngre prøvede at være med til deres første stævne og alt i alt havde alle en god weekend, selvom det nok var hårdt for de ældste.
Klubmesterskaberne 2007
18-11-2007
D. 16.-18. november blev der afholdt klubmesterskaber og det blev som forventet 3 sjove, men hårde dage. 53 deltagere og endnu flere forældre var mødt op for at overvære stævnet. Yngste svømmer var 8 år, mens ældste var 29 år.
Læs hele nyheden

​Træneren vil indgå i det eksisterende trænerteam. Teamet har et tæt samarbejde med det formål at udvikle den røde tråd i svømmeklubben. Hvis du vil være med til at udvikle nogle af fremtidens svømmestjerner, så lad os høre fra dig.

Vi ønsker en træner:

- Med stort engagement, hvilket du selvfølgelig kan dokumentere fra tidligere ansættelse eller svømmekarriere - Der udstråler glæde, men også konsekvens

- Der kan tage ansvar & inspirere svømmerne til både personlig- og sportslig udvikling

- Der er synligt aktiv på bassinkanten og kan få svømmerne til at føle sig set og trænet

- Der er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver og indstillet på at deltage i træningslejrer, stævner og sociale arrangementer.

Udviklingsmuligheder

Du skal have mod på at være i en dynamisk klub, hvor dine arbejdsopgaver helt sikkert vil ændre sig løbende, men dine overordnede ansvarsområder vil dog være:

- Den daglige træning på klubbens konkurrencehold K2

- Med ansvar i sæsonplanlægning og daglig program

- Deltagelse i trænermøder

- Deltagelse ved stævner og træningslejr

Tidsforbruget vil gennemsnitligt være ca. 12-16 timer ugentligt.

Løn efter kvalifikationer.

Ansættelsestidspunkt 1.august 2017

Svømmeklubben NORD er en klub i vækst med omkring 1200 medlemmer og en konkurrenceafdeling med ca. 70 svømmere fordelt på 4 hold. Klubben har 40 engageret ansatte hvoraf to er på fuldtid. Vi har stor fokus på at udvikle os og går højt op i uddannelse. Vi ser samarbejde som et plus, da vi derigennem er en aktiv del af lokalsamfundet. Vi samarbejder med lokale idræts tilbud, så som fitnesscenter, Aalborg kommune / skolesvømning, indvandreprojekter mm. Vi går højt op i at skabe gode rammer for svømning og ønsker derfor at tilbyde vandaktiviteter til alle.

Du kan læse mere om Svømmeklubben NORD på www.svommeklubbennord.dk og www.facebook.com/svommeklubbennord

Ansøgning

Ansøgningen, CV og eventuelt andet relevant materiale sendes til fam.ottesen@stofanet.dk

Ansøgningsfrist d. 1. juli 2017, samtaler holdes løbende.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte træneransvarlig Hans-Henrik Ottesen på mail fam.ottesen@stofanet.dk eller mobil 61941930

Mvh.

K-udvalget