Klubrekorder

Klubrekorderne er inddelt i drenge og piger samt årgang, junior og senior efter de samme grupper, som også Dansk Svømmeunion inddeler svømmere efter. Hvilken gruppe man tilhører afhænger af hvilket år man er født i, og hvilke årgange der tilhører hvilke grupper ændres hvert år.

Årgang (yngste gruppe)
Piger: 2004 og yngre
Drenge: 2002 og yngre

Årgang (ældste gruppe)
Piger: 2002 og 2003
Drenge: 2000 og 2001

Junior
Piger: 2000 og 2001
Drenge: 1998 og 1999

Senior
Piger: 1999 og ældre
Drenge: 1997 og ældre

For at se klubrekorderne i de forskellige grupper skal du blot vælge det pågældende menupunkt i menuen eller i listen nedenfor.

Klubrekorderne holdes løbende opdateret efterhånden som nye talenter slår de nuværende rekorder.

Er du nysgerrig efter at se, hvor hurtigt du selv har svømmet, så kan du på OctoOpen (www.octoopen.dk) se hvor hurtigt du selv har svømmet og se om du selv er tæt på en af de nuværende klubrekorder.

Deltager du ikke selv ved et stævne, men er interesseret i at vide, hvordan det går dine holdkammerater eller dit barn, så kan du gå ind på Live Timing (www.livetimming.dk) og derefter vælge det stævne du godt vil følge.

Har du en klubrekord, som mangler at blive opdateret, så skal resultatlisten afleveres eller sendes til K1′s træner.