Flotte resultater ved Aarhus Open

Skrevet søndag d. 14. juni 2015

I weekenden d. 5. – 7. juni 2015, deltog Svømmeklubben NORD ved Aarhus Open, som blev afviklet på 50 m bane, i Aarhus svømmestadion.

Klubben havde 10 svømmere med stævnet, og samlet set endte de med at have været til start i 66 løb.

For mange af svømmerne var stævnet det sidste i forårssæsonen, så de var ekstra klar til at vise, om træningen igennem de sidste mange måneder havde båret frugt.

Ikke mindre end 53 gange kom en NORD svømmer op af vandet, og havde sat en ny PR på langbane.

For to af svømmerne var tiderne så hurtige, at de opnåede pladser i superfinalerne.​

I alle individuelle løb var der medalje i 5 aldersgrupper, men i superfinalerne blev grupperne lagt sammen til 2 grupper, så de to ældste grupper blev til den ene, og de tre yngste blev til den anden.

Karl Meisner-Jensen formåede at komme i en finale både lørdag og søndag, på henholdsvis 50 fly og 200 IM. I begge tilfælde, havde Karl sat ny PR i indledende, og i finalen satte han igen flotte PR.

Charlotte S. Jensen var den anden svømmer, som også på 200 m IM skulle svømme finale, og ligesom Karl satte også hun PR i både indledende og igen i finalen.

Karoline Nielsen var NORD’s eneste medaljetager, da hun opnåede en bronzemedalje på 200 m butterfly, og satte samtidig en fin ny PR på distancen på langbane.

For specielt to af svømmerne var stævnet ekstra godt, da de tilsammen satte 3 danske rekorder.
Laura Christensen, som om 4 uger skal deltage ved VM for svømmere med et handicap, startede stævnet med i løb nr. 1, 400 m fri, at sætte den første af rekorderne.

De to resterende rekorder blev sat af Camilla Aagaard, som efter sommerferien vil blive en del af landsholdet for svømmere med et handicap, lige som Laura er det. Hun formåede at sætte rekorderne i 400 m fri, og forbedre sin egen danske rekord på 50 m ryg.

Ved stævnet overraskede Lærke Als nok både cheftræner Patrick Levisen, men også sig selv, da hun på distancen 400 m fri, svømmede så stor en PR hjem, at hun opnåede kravet for deltagelse ved de Vestdanske Mesterskaber for årgangssvømmere til efteråret.

På herresiden havde Lars Christian Primdahl et fantastisk stævne.
Han formåede at holde en PR procent på 100%, og manglede kun få marginaler for, ligesom Lærke, at tage kravtider til Vestdanske Mesterskaber for årgangssvømmere.

Ud over de ovennævnte svømmere, deltog også:
Camilla Ottesen
Cecilie Væver
Simone Sloth Østergaard

Næste udfordring for Svømmeklubben NORD bliver:
Danske Årgangsmesterskaber, hvor Karl Meisner-Jensen og Charlotte S. Jensen deltager.

Danske Junior Mesterskaber, hvor Camilla Ottesen deltager.
Verdens Mesterskaberne for handicappede, hvor Laura Christensen deltager.