Nye trænere til klubbens bedste svømmere

Skrevet søndag d. 28. juni 2015

Det er er med stor glæde, at Svømmeklubben NORD, kan byde velkommen til 2 nye trænere i konkurrenceafdelingen.

Til klubbens K3 hold har vi ansat Rasmus Skinnerup. Rasmus har svømmet konkurrencesvømning i 10 år og efterfølgende fungeret som træner i svømmeskolen. I forbindelse med sæson starten vil Rasmus være at finde på kanten sammen med Nina Severinsen og Marie Louise Mikkelsen.

Til klubbens Talent hold har vi ansat Julie Ottesen som assistent træner. Julie har været konkurrencesvømmer på klubbens egne hold og har de sidste par fungeret som træner i NORD´s svømmes

kole. I forbindelse med sæson starten vil Julie være at finde på kanten sammen med Alexander Rosager.

Vi håber i alle vil byde de nye trænere velkommen på kanten – jeg ved at de bege glæder sig til et samarbejde med jer alle

Rasmus Skinnerup, ny K3 træner​​

​Julie Ottesen er ny assistent træner på talent