Danske årgangsmesterskaber for ældste årgangssvømmere

Skrevet onsdag d. 1. juli 2015

I den netop overståede weekend var Svømmeklubben NORD repræsenteret ved de danske mesterskaber for ældste årgangsgruppe med 2 svømmere.

Stævnet varede over 4 dage, med start lørdag d. 27. juni, og sluttede således tirsdag d. 30. juni.

Charlotte S. Jensen og Karl Meisner-Jensen viste begge klubbens farver frem på bedste vis, da de begge i alle løb satte nye personlige rekorder (PR) på langbane i samtlige løb.

Charlotte var den med flest starter hen over de 4 dage med hele 6 starter, og karl havde samlet 3 starter fordelt med et løb lørdag, søndag og mandag.

Karl formåede i alle 3 løb at svømme tider, som var hurtigere end hans tilmeldte tider, der alle var omregnede tider fra kortbane. Dette betyder, at han kan kalde sig hurtigere på langbane end på kortbane.

Karls bedste resultat kom på hans 100m fly, hvor han svømmede hele 1,4 sekunds PR, og endte som nummer 35.

Charlotte var en smule uerfaren på langbane, og derfor var mange af hendes løb debutløb på langbane. Men trods hendes få stævner på langbane formåede hun på både 800m frisvømning og 200m frisvømning at svømme hurtigere end hendes omregnede tider fra kortbane.

Da det kun var anden gang hun prøvede kræfter med 800m frisvømning, vil hun på sigt kunne svømme denne markant hurtigere, da løb af denne længde kræver god erfaring, og desværre ikke bliver svømmet så ofte.

Til gengæld var hendes 200m frisvømning lige efter bogen. Hun satte en fornem PR, og havde det ikke være for en enkelt svømmer som overraskede på en yderbane, så ville Charlotte have vundet hendes heat.

Begge svømmere ønskes stort tillykke med deres resultater og god sommerferie.​