Opstartsweekend med K3​

Skrevet søndag d. 25. oktober 2015

Så blev det igen tid til K3’s årlige opstartsweekend, som denne gang faldt d. 19/9-20/9. Alle de 18 tilmeldte svømmere mødte ind kl. 11:30 i klubhuset, hvor de tre trænere Rasmus, Nina og Marie-Louise hjalp svømmerne med at komme på plads inden første træningspas i svømmehallen fra 12:30-14:00. Efter træningen blev der serveret boller, kage og müslibarer i klubhuset, hvorefter der var arrangeret en skattejagt rundt i området. Skattejagten bestod af 9 poster, som hver indeholdt et svømmerelateret spørgsmål med 3 mulige svar, hvis holdene svarede rigtigt på alle spørgsmålene, ville de stå tilbage med svaret på hvor skatten lå gemt. Skattejagten blev vundet af hold 2, som havde hold-navnet ” Fiskene fra Nord”.

Efter skattejagten havde svømmerne lidt tid til sig selv, som blev brugt på afslapning, musik, snak, hårfletning og en overflod af grin.​

Omkring kl. 17:45 var der serveret aftensmad, menuen stod på lasagne, salat og flutes, som blev spist rub og stub. Her skal der lige lyde en kæmpe tak til Fridas mor Helle, som stod for den gode lasagne.​

Fra kl. 19-20 var svømmerne igen i vandet, dette træningspas bestod i en masse spørgsmål, hvorefter holdene fik at vide hvad de skulle svømme, alt efter om de havde svaret rigtigt eller forkert.

Træningen blev sluttet af med mørke-svømning, hvor det meste lys i hallen blev slukket, til stor fornøjelse for svømmerne.​

Søndag morgen blev svømmerne vækket 7:10, hvilket ikke alle mente var fair, men alle kom dog op og fik morgenmad. Kl. 8:15 gik turen mod fjorden, til stor begejstring for nogle, og en sand udfordring for andre. Det endte dog med at hele 15 personer kom i vandet, heriblandt også træner Rasmus, som tog jomfruhoppet.​

Efter den friske dukkert gik turen tilbage til svømmehallen til weekendens tredje og sidste træningspas, dette pas bestod af en masse holdkapper, deriblandt også en hvor svømmerne forgæves forsøgte at slå Rasmus i medley, men vi regner med de svømmer fra ham næste år!

Efter sidste træningspas stod den på pakning, frokost, boller og mere kage. Derefter var der jo kun tilbage at hygge de sidste par minutter og vente på afhentningen.

Her til sidst skal der lyde et kæmpe tak til alle de forældre, som var behjælpelige med at bage boller og kage, og tusind tak fordi vi måtte låne jeres skønne unge mennesker til en weekend med masser af sjov og ballade.

De bedste hilsner fra

Trænerteamet Rasmus, Nina og Marie-Louise.​