NORD til Begynderstævne

Skrevet torsdag d. 1. oktober 2015

Søndag d. 27. september deltog Svømmeklubben NORD ved Region Nordjyllands allerførste begynderstævne for øvet-holdene og talentholdet. Stævnet blev afholdt i Park Vendia i Hjørring, og klubben var repræsenteret af 23 svømmere fra henholdsvis Øvet-holdene (9 stk.), og Talentholdet (14 stk.).

Selvom det var første gang stævnet blev afholdt i Region Nordjylland forløb det lige efter drejebogen, og de 23 svømmere havde en rigtig god og hyggelig dag, og fik sat nogle flotte tider.

Vi i NORD glæder os til at kunne tilbyde det næste stævne i rækken af begynderstævner som ligger d. 29. november i Pandrup, og hvor vi håber på at se endnu flere svømmere fra Øvet og Talent, så sæt kryds i kalenderen allerede nu!

På billedet ses de 23 svømmere, og de 3 trænere som var med ved stævnet.