Danske mesterskaber for junior og seniorer (DM/DJM)

Skrevet fredag d. 10. juli 2015

Ved de danske mesterskaber som blev svømmet fra lørdag d. 4. til onsdag d. 8. juli, var Svømmeklubben NORD repræsenteret i junior klassen med Camilla Ottesen.

Camilla skulle svømme 3 løb, fordelt med 2 om lørdagen og 1 om mandagen.

Igennem de seneste 5 uger havde Camilla ikke kunne træne optimalt, på grund af lidt problemer med hendes skulder. Dette skulle dog vise sig ikke at være den store hindring da først stævnet skulle svømmes.

Første løb var 100m fri svømning, og her satte Camilla langbane PR med 1,35 sekunder, fra hendes ellers bedste tid som var fra vestdanske mesterskaber i starten af marts.​

Andet løb for Camilla var 50m rygsvømning, hvor hun igen satte PR. Denne gang med 47/100 af et sekund, og forbedrede derved sin klubrekord på distancen, som hun satte ved samme stævne som hendes 100m fri.

Tredje og sidste løb for Camilla var 50m fri svømning. Igen her satte hun en flot PR med 46/100 af et sekund, og gjorde dermed rent bord med PR i alle hendes 3 løb. hendes 50m fri tid var ligeledes fra vestdanske mesterskaber.

Svømmeklubben NORD ønsker Camilla stort tillykke med de flotte resultater, og ønsker god sommer til hende.

Laura Christensen og resten af det danske handicap landshold var også tilstede ved mesterskabet. Holdet var i gang med de sidste forberedelser frem mod VM, som svømmes i Glasgow, Scotland fra mandag d. 13. til søndag d. 19. juli.

Laura skal Svømme 100m brystsvømning tirsdag, hvor hun er tilmeldt som nummer 8, og igen på sidste dag af VM søndag, hvor hun skal svømme 200m Individuelt medley, og er tilmeldt som nummer 12.

Hvis alt går vel, så kan IPC Verdensmesterskaberne følges på dette link: