Concordia Forsikrings Cup 2015 i Thisted

Skrevet lørdag d. 3. oktober 2015

I den forgangne weekend deltog Svømmeklubben NORD ved Concodia Forsikrings Cup i thisted med 12 af klubbens bedste svømmere.

Stævnet var den første styrke prøve efter sommerferien, så alle svømmerne var meget opsatte på at give den alt hvad de havde, hvilket resulterede i mange flotte tider.

I alt havde NORD svømmere i vandet 58 gange henover de 3 stævnedage, og ikke mindre end 37 gange kom der en ny personlig rekord (PR) med op af vandet, hvilket gav en PR procent på hele 62%.

Her under nævnes nogle af de flotte resultater som kom med fra stævnet:

• Daniel kleiet satte flotte nye rekorder i alle hans løb. Hans største PR blev sat på 400fri, hvor han slog over 1 minut af sin hidtil bedste tid.
  • Lærke Als leverede 6 nye PR, ud af hendes 8 mulige, og svømmede hendes bedste på 200m ryg, hvor hun var satte flotte 15 sekunders PR
  • Peter Gadsbøll deltog kun fredag og lørdag, med 1 løb hver dag, men satte flotte PR på begge. desværre var han 12/100 af et sekund fra at tage kravet til de vestdanskemesterskaber.
  • Camilla Aagaard, som er klassificeret under dansk handicap indrætsforbund (DHIF) satte 7 nye danske rekorder.
  • Karl Meisner-Jensen svømmede sig som den eneste NORD svømmer sig i finalen i 50 Butterfly med en ny flot PR også.
  • Alle 12 deltagende svømmere, kom hjem med mindst 1 ny PR

Alt i alt var stævnet en succes, og Cheftræner Patrick Levisen, og Ass. træner Helle Kjær, var efter stævnet meget tilfredse med resultatet af weekenden.

Næste styrkeprøve for de bedste svømmere, bliver når de drager på træningslejr til Polen i uge 42.

Billedet er taget inden hjemtransport fra Thisted.