Træningslejr i Polen

Skrevet mandag d. 2. november 2015

I efterårsferien i uge 42, drog 14 af klubbens bedste svømmere afsted på træningslejr til Gniewino i Polen, ledsaget af 2 holdledere (Hans-Henrik Ottesen og Jørgen Andersen) og klubben cheftræner (Patrick Levisen).

Opholdet blev foretaget på Hotel Mistral Sport, som i 2012 blev benyttet af det Spanske fodbold landshold under EM.​

Turen startede søndag morgen kl. 04:00, da kører turen ville tage en del timer, og blev tilbagelagt i 2 lejede busser. Ved frokost tid blev der holdt ind på en lille tankstation, og den sponsorerede mad fra Slager Ole blev spist i ro og mag, inden turen fortsatte til hotellet.

Ved ankomst sent på eftermiddagen, Blev alle svømmerne inddelt på 2 mands værelser, og holdledere og cheftræneren fik hver ene værelser.

20.00 – 22.00​

​Træningerne i vand blev gennemført på 25m bane, i en hal som lå små 5-10 minutters gang (600m) fra hotellet, og alle land træningerne blev gennemført i hotellets fitness lokale, som var udstyret med et passende lokale med spejle, så svømmerne kunne se deres egen teknik i de øvelser de skulle udføre.

Imellem træningerne havde svømmerne mulighed for at benytte hotellets wellness afdeling, som havde både boblebad, infrarød sauna, almindelig sauna og is peeling, så de kunne restituerer og være klar til aftenens træning.

Onsdag aften havde svømmerne fri pas, og i den anledning havde de svømmere, der havde været på træningslejer før, lavet en lille indvielse for de 3 svømmerne, som ikke havde være med på træningslejr før. Det gennemførte de alle flot, og alle havde en hyggelig aften.

Samlet set blev der svømmet omkring 45,5km på de 9 træninger i vandet, så svømmerne var godt trætte, da turen fredag middag blev lagt mod det Nordjyske igen.

Desværre blev busserne ramt af lidt kø på turen hjem, og det betød af turen blev omkring 15 timer lang. Det betød at busserne ankom til NORD's klubhus omkring kl. 03:30, hvor der blev sagt et hurtigt farvel og tak for turen, inden svømmerne kørte hjem til en velfortjent fri weekend.

TAK til SIFA, Duppen Bingo, RTX A/S, Ejendomsmæglerens Fond og Slagter Ole, som har givet et bidrag til træningslejren.

Klubben, holdledere og cheftræner siger tak for en helt igennem fantastisk tur, og håber at kunne gentage succesen igen til næste år.